Φρουτολαχαναγορά «Η παλιά αποθήκη»: Η Κύπρος μας σε ένα πρωινό

Φρουτολαχαναγορά «Η παλιά αποθήκη»: Η Κύπρος μας σε ένα πρωινό

Φρουτολαχαναγορά  «Η παλιά αποθήκη»: Η Κύπρος μας σε ένα πρωινό

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, οι αγαπημένοι φίλοι και πελάτες της Παλιάς Αποθήκης, της ανακαινισμένης φρουτολαχαναγοράς στην Παλλουριώτισσα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πρόγευμα αλά Κυπριακά.

Κάνοντας τα ψώνια τους, δοκίμασαν κυπριακό παραδοσιακό πρωινό από τα χέρια του υπέροχου σεφ Noel Christos Bassil και απόλαυσαν φρεσκοψημένο Καφέ Λαϊκού στο ουτζιάκι.

Ταυτόχρονα στο χώρο της Παλιάς Αποθήκης φιλοξενήθηκε η ομάδα αγγειοπλαστικής Κόρνου όπου είχε τη δυνατότητα να μεταφέρει στους επισκέπτες την τέχνη του κόκκινου πηλού, παρουσιάζοντας στιγμές από την παράδοση και την κουλτούρα του νησιού μας δείχνοντας επί τόπου πως κατασκευάζονται τα κυπριακά αγγεία.

Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να μη συνοδεύονται από όμορφες μουσικές και κυρίως κυπριακές επιλογές του γνωστού Dj Γιώργου Σιεχερλή όπου ζωντάνεψε το χώρο και έδωσε το δικό του στίγμα στο όμορφο πρωϊνό.

Με φρέσκα εικόνα και εξαιρετική ποιότητα «Η Παλιά Αποθήκη» υπόσχεται να προσφέρει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις με συνεχείς βελτιωμένες υπηρεσίες κάνοντας τα ψώνια εμπειρία.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *