ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΣΠΙΤΙΦτιάξε υπέροχα αποθηκευτικά κουτιά από ύφασμα για το μπάνιο σου

Φτιάξε υπέροχα αποθηκευτικά κουτιά από ύφασμα για το μπάνιο σου

Τα κουτιά αποθήκευσης από ύφασμα είναι μια γρήγορη και εύκολη κατασκευή για όσες αγαπούν το DIY και αναζητούν όμορφους και πρωτότυπους τρόπους για να αποθηκεύουν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Ειδικά στο μπάνιο μας η ανάγκη για πολλούς και μικρούς χώρους αποθήκευσης είναι μεγάλη!

Καλλυντικά, βούρτσες, κρέμες, αρώματα, προϊόντα περιποίησης μαλλιών αλλά και σώματος γεμίζουν καθημερινά τα ράφια, τα ντουλάπια και τα συρτάρια μας και καθιστούν δύσκολη την αναζήτησή τους όταν τα έχουμε ανάγκη. Τι κάνεις λοιπόν για να τα ξεχωρίζεις εύκολα; Μα φυσικά γεμίζεις το μπάνιο σου με κουτιά που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και φυσικά θα ομορφύνουν με τον πιο υπέροχο τρόπο τον χώρο σου!

Αυτά τα κουτιά αποθήκευσης που θα σου δείξουμε παρακάτω μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης ιδανικά και για να φιλοξενήσουν μικρά φυτά που έχεις στο σπίτι, αγκαλιάζοντας υπέροχα τις γλάστρες που τα περιέχουν.Πρόκειται πραγματικά για μικρά έργα τέχνης!

Αν ξέρεις να ράβεις, το αποτέλεσμα θα σου φανεί ακόμη πιο εύκολο (και όμορφο) γιατί μπορείς μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να φτιάξεις όχι μόνο ένα αλλά πολλά παρόμοια κουτιά.

Τι θα χρειαστείς:

-Ραπτομηχανή

-Υφάσματα

-Ψαλίδι

-Καρφίτσες

-Μεζούρα

-Κλωστές

-Σίδερο

Κόψε τα υφάσματά σου Υπολόγισε τα μέτρα που θα χρειαστείς ανάλογα με το κουτί σου και κόψε τα υφάσματα. Όταν είναι έτοιμα, σιδέρωσέ τα!

2.Βρες την ένωση. Αυτό θα σε βοηθήσει να μπορείς να ράψεις τα δύο υφάσματα μεταξύ τους. Θυμήσου πως ράβουμε από την εσωτερική πλευρά του υφάσματος ώστε όταν το γυρίσουμε, να μην φαίνονται οι ραφές.

Συνέχισε να ενώνεις τα κομμάτια. Αφού έχεις μετρήσει την κάθε πλευρά, ράψε τα κομμάτια του υφάσματος ώστε να αρχίσει να σχηματίζεται το υφασμάτινο κουτί σου.

4.Το κουτί είναι έτοιμο. Γύρισέ το από την «καλή», ώστε να μην φαίνονται οι ραφές.

5.Τοποθέτησέ το σ΄ένα ανθεκτικό κουτί για να μπορεί να στέκεται

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS