ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ: 1.001 απλές συνταγές & συμβουλές με μόνο φυσικά συστατικά

ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ: 1.001 απλές συνταγές & συμβουλές με μόνο φυσικά συστατικά

ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ: 1.001 απλές συνταγές & συμβουλές με μόνο φυσικά συστατικά

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο, 10 Μαρτίου, μαζί με τον Φιλελεύθερο σε προνομιακή τιμή, την πολυτελή έκδοση 200 σελίδων «ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ», με 1.001 απλές συνταγές και συμβουλές με μόνο φυσικά συστατικά. Ασφαλείς και αποτελεσματικές για την υγεία, την ομορφιά, το σπίτι και τα κατοικίδια!

 

Το βιβλίο αυτό:

  • Είναι η απόλυτη συλλογή δοκιμασμένων λύσεων για κάθε ανάγκη μέσα στο σπίτι. Αυτός ο εύκολος οδηγός σας δείχνει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλά υλικά, όπως αιθέρια έλαια, βότανα, μέλι, λεμόνι και μαγειρική σόδα, για να παρασκευάσετε σαμπουάν, στοματικά διαλύματα και απορρυπαντικά που είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλον.
  • Δίνει λύσεις για την υγεία, την ομορφιά, τη φροντίδα του σπιτιού και του κήπου και τη φροντίδα των κατοικίδιων και σας δείχνει πώς να θεραπεύσετε συνηθισμένα προβλήματα υγείας, να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα, να επιδιορθώσετε τα ταλαιπωρημένα έπιπλα και να αφαιρέσετε τους λεκέδες, χωρίς να καταφύγετε στα χημικά προϊόντα της αγοράς.

 

Μαζί, το DOWN TOWN σε διπλή πολυσέλιδη έκδοση με το TvΜανία με αποκλειστικές συνεντεύξεις και τον πιο πλήρη και έγκυρο τηλεοπτικό οδηγό.

Και οι Χρυσές Συνταγές σε εύχρηστο μέγεθος με 20 εύκολα και λαχταριστά πιάτα με αρώματα από την Κρήτη.

 

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ!

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *