Γάμος και για την Kylie Jenner; Δες τη φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες

Γάμος και για την Kylie Jenner; Δες τη φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες

Γάμος και για την Kylie Jenner; Δες τη φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες

Είναι λογικό και φυσιολογικό μετά τον ερχομό ενός παιδιού στον κόσμο, το ζευγάρι να παντρεύεται ή έστω να κάνει κάποιον αρραβώνα, προκειμένου να σφραγίσει και να διατηρήσει ζωντανό τον έρωτα του. Και μάλλον προς αυτήν την κατεύθυνση φαίνεται να κινείται τόσο η Khloe Kardashian, όσο και η Kylie Jenner.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kylie Jenner: «Απειλεί» τη θέση του Mr. Facebook;

Και μπορεί η 34χρονη reality star να έχει θέσει τους όρους της στον Tristan Thompson, προκειμένου να δεχθεί την επικείμενη πρόταση του, η Kylie Jenner φαίνεται να έχει ήδη πει το «ναι» στον αγαπημένο της Travis Scott. Και όχι φυσικά και δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας κάτι τέτοιο, αλλά το υποθέσαμε από μία φωτογραφία της 20χρονης στα social media.

Ο Travis Scott ανέβασε για πρώτη φορά στα χρονικά φωτογραφία με τη νεαρή σύντροφό του και μητέρα της κόρης του Kylie Jenner, κι έτσι όπως τον κρατούσε εκείνη φάνηκε να φορά στο χέρι της ένα δαχτυλίδι, το οποίο δεν έμοιαζε καθόλου με αυτά που έχουμε ήδη δει να φοράει κατά καιρούς. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως δεν θα μπορούσαμε να υποθέσουμε κάτι διαφορετικό από αρραβώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Kylie Jenner αποκαλύπτει πώς απέκτησε τη μεγάλη ουλή στο πόδι της!

Ομολογούμε πάντως πως οι δυο τους δείχνουν πολύ όμορφοι και ταιριαστοί και σε αυτήν τη φωτογραφία. Λες να μας ετοιμάζει κάποια έκπληξη η Kylie και ο Travis; Λες μετά την εγκυμοσύνη της να έχουμε και γάμο;

Πηγή : queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *