Γενναιόδωρη προσφορά της Camila Cabello σε άστεγο πρωταθλητή

Γενναιόδωρη προσφορά της Camila Cabello σε άστεγο πρωταθλητή

Γενναιόδωρη προσφορά της Camila Cabello σε άστεγο πρωταθλητή

Σε μια πράξη μεγάλης γενναιοδωρίας προέβη η Camila Cabello, η οποία αποφάσισε να δωρίσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων για την υποστήριξη ενός μικρού αγοριού από τη Νιγηρία.

Ο ηλικίας 8 χρονών Tanitoluwa Adewumi και η οικογένειά του, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους το 2017, λόγω των προβλημάτων επιβίωσης.

Ύστερα από αρκετούς μήνες, ο μικρός Tani κατάφερε να βρει στέγη σε καταφύγιο αστέγων στην περιοχή του Μανχάταν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Camila Cabello επέλεξε να κάνει τη δωρεά του χρηματικού ποσού μέσω του GoFundMe, μιας διαδικτυακής πλατφόρμας που σκοπό έχει τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικούς λόγους. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα συγκεντρώνει κεφάλαια για την υποστήριξη ατόμων, ομάδων ή και οργανισμών.

Η υπόθεση του νεαρού αγοριού έχει κινητοποιήσει μια μεγάλη ομάδα πολιτών ύστερα από ένα άρθρο των New York Times, καθώς στο σύντομο διάστημα κατά το οποίο διαμένει στη Νέα Υόρκη, ο νεαρός από τη Νιγηρία έχει κατορθώσει παρά τις αντιξοότητες να ανακηρυχθεί πρωταθλητής στο σκάκι στην κατηγορία του.

Ο Tami, άρχισε να εκπαιδεύεται στο σκάκι πριν από ένα χρόνο, όταν ένας από τους δασκάλους του, του έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχει δωρεάν στη σκακιστική λέσχη του τοπικού δημοτικού σχολείου.

Πηγή : www.kiss929.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *