Γι’ αυτό το AfroBanana θα πάμε παραλία

Γι’ αυτό το AfroBanana θα πάμε παραλία

Γι’ αυτό το AfroBanana θα πάμε παραλία

Με το σύνθημα #BananaOnTheShore επιστρέφει το φεστιβάλ AfroBanana. Είναι καινοτόμο, είναι δημιουργικό, και έχει καθιερωθεί ως ένα απ’ τα πιο αναμενόμενα events του καλοκαιριού. Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά το φεστιβάλ επιστρέφει να λάβει χώρα το Παρασκευοσαββατοκύριακο 20, 21 και 22 Ιουλίου στο Κίτι της Λάρνακας!

Φέτος το φεστιβάλ, σας υπόσχεται ένα ακόμη πιο συναρπαστικό τριήμερο, αφού ετοιμάζεται να μεταμορφώσει το γοητευτικό δασύλλιο Κιτίου, σε ένα γεγονός που αναμένεται να αποτελέσει την πιο εντυπωσιακή και συναρπαστική φεστιβαλική εμπειρία που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Κύπρο.

Το AfroBanana εξερευνά τα όρια των δυνατοτήτων του και δημιουργεί καινούριες εμπειρίες, ένα βήμα απ΄την θάλασσα, για την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! Εκεί μπορείς να βρεις: Κορυφαία μουσικά σχήματα και DJ από όλα τα μήκη και πλάτη της γης Καλλιτεχνικές παρεμβάσεις και απρόσμενες θεατρικές παραστάσεις Καινοτόμα παιδικά εργαστήρια Δραστηριότητες ευεξίας Διαδραστικές δραστηριότητες στην παραλία Food & Drinks Market με επιλεγμένους παροχείς φαγητού και cocktail mixologists Ακολουθείστε το ‘TheAfroBananaRepublic’ στο Facebook για όλες τις τελευταίες πληροφορίες και νέα σχετικά με το φεστιβάλ!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *