Για ποιον άντρα θέλει να κάνει τατουάζ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Για ποιον άντρα θέλει να κάνει τατουάζ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Για ποιον άντρα θέλει να κάνει τατουάζ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αγαπά να γυμνάζεται και λατρεύει τα τατουάζ. Και έχει περάσει μια περίοδο που καταπιέστηκε πολύ με τη διατροφή της.

Έχεις πολύ δυνατό και γυμνασμένο σώμα.

Όταν έκανα πρωταθλητισμό, με θυμάμαι με κοιλιά-φέτες. Όταν σταμάτησα, αυτοί οι κοιλιακοί κρύφτηκαν κάπου μέσα μου. (γέλια) Ποτέ δεν υπήρξα με παραπανίσια κιλά, χωρίς να υποστηρίζω ότι οι γυναίκες με παραπανίσια κιλά δεν είναι ωραίες. Υποστηρίζω τις γυναίκες με καμπύλες και την υγεία στο σώμα. Δεν είμαι freak με τη γυμναστική και τη διατροφή. Δεν θα στερηθώ κάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασάλος-Βαλαβάνη: Η σκηνή ζηλοτυπίας που οδήγησε σε καβγά σε club (βίντεο)

Έχεις κάνει ποτέ δίαιτα;

Δίαιτα ποτέ. Έκανα διατροφή. Όταν έκανα πρωταθλητισμό, ήταν δύσκολα χρόνια. Και πολύ καταπιεστικά. Διπλές προπονήσεις, συγκεκριμένα φαγητά και ποσότητες.

Σήμερα θα αγχωθείς αν πάρεις δυο τρία κιλά;

Δεν μπορώ να πάρω. Ήδη έχω χάσει γύρω στα έξι με επτά κιλά από το χορό. Τρώω όταν προλαβαίνω και το θυμηθώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σίγουρα θα φάμε κουφέτα από Βαλαβάνη – Βασάλο»

Πόσα τατουάζ έχεις;

Κάτσε να μετρήσουμε παρέα. Είναι γύρω στα επτά –τα μικρά δεν τα μετράω, τα βάζω ως ένα, π.χ., στο χέρι μου. Στο λύκειο έκανα το πρώτο μου τατουάζ, κάτι αστεράκια στο πόδι μου. Δεν τα είχαν δει οι γονείς μου. Τους έλεγα ότι είναι χένα και θα φύγουν. Ήμουν πιο εναλλακτικό κορίτσι. Μου άρεσε το διαφορετικό. Τότε το τατουάζ δεν ήταν της μόδας, όπως σήμερα.

Θα κάνεις κι άλλο;

Θέλω να κάνω ένα τατουάζ για τον μπαμπά μου. Επειδή είναι ο παντοτινός άντρας της ζωής μου, θέλω να κάνω κάτι που αφορά αυτόν, για να τον έχω συνέχεια πάνω μου.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *