Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε;

Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε;

Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε;

Εργατικός, δραστήριος, φιλότιμος, ανθρώπινος, αυθεντικός στον τρόπο που εκφράζεται και πάντα με όρεξη για δουλειά. Είναι ίσως από τους ελάχιστους υπαλλήλους του ΡΙΚ, που παραδέχομαι, ότι επάξια κερδίζουν το ψωμί που τρώνε. Παρόλα αυτά έχει ένα ελάττωμα, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα έχω περιγράψει πιο πάνω, καταστρέφοντας τελείως την εικόνα του καλού παιδιού και του τίμιου εργατικού υπαλλήλου. Η «οξυθυμία» των πράξεων του και η «αρρυθμία» στον τρόπο έκφρασής του, κυρίως σε «κρίσεις»… πανικού.

Πρόσφατα, σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε και διαρρέουν από τους διαδρόμους του Ιδρύματος, πιάστηκε στα χέρια με γυναίκα συνάδελφό του για εργασιακά ζητήματα. Στην αρχή, ο καβγάς τους ξεκίνησε με τη διαφωνία του παρουσιαστή στον τρόπο που η συνεργάτιδά του, του παρουσίασε ένα ζήτημα που είχε ζητήσει. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να βγουν εκτός ελέγχου και τα πράγματα να οδηγηθούν στα άκρα. Ευτυχώς, μετά από παρέμβαση τρίτων -που βρισκόντουσαν μπροστά στη σκηνή, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Το περιστατικό έγινε το νούμερο ένα κουτσομπολιό στο ΡΙΚ που ακόμα και σήμερα συζητιέται έντονα καθώς η υπάλληλος, θέλησε να παρατείνει την κόντρα της με τον παρουσιαστή και να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Πέραν του γεγονότος ότι ζήτησε την παρέμβαση της διεύθυνσης για τη διεξαγωγή έρευνας για το συμβάν, το κατήγγειλε και στην αστυνομία που με τη σειρά της εξετάζει υπόθεση βιαιοπραγίας με κατηγορούμενο τον γνωστό παρουσιαστή. Παρόμοιο συμβάν με τον ίδιο υπάλληλο πρωταγωνιστή σε καβγά με συνάδελφο σημειώθηκε και στο παρελθόν με το φάκελο της υπόθεσης να κλείνει «αναίμακτα», καθώς θύμα και θύτης κάπνισαν την πίπα της ειρήνης.

Πηγή : Περιοδικό TvMανία Τεύχος 1230

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *