Γιάννα Τερζή: «Ο μπαμπάς μου έμαθε από την τηλεόραση ότι θα πάω στη Eurovision»

Γιάννα Τερζή: «Ο μπαμπάς μου έμαθε από την τηλεόραση ότι θα πάω στη Eurovision»

Γιάννα Τερζή: «Ο μπαμπάς μου έμαθε από την τηλεόραση ότι θα πάω στη Eurovision»

Με το τραγούδι «Όνειρό μου» η Γιάννα Τερζή θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision.

Με έντονα στοιχεία παράδοσης, αλλά μοντέρνο ύφος, η τραγουδίστρια αφιερώνει το τραγούδι της στην Ελλάδα και αποκαλύπτει το δικό της όνειρο ζωής.

«Επιθυμώ τόσο στη ζωή μου, όσο και στην καριέρα μου να είμαι χαρούμενη κι ευτυχισμένη. Όσο μεγαλώνω, καταλαβαίνω πως αυτά που κάνεις μέσα από την καρδιά σου είναι αυτά που φέρνουν την ευτυχία. Θέλω να ξυπνώ κάθε μέρα και να είμαι ευχαριστημένη από τον εαυτό μου και την ημέρα μου», λέει στην Real Life.

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι ο πατέρας της, ο Πασχάλης Τερζής έμαθε ότι θα συμμετάσχει στη Eurovision από την τηλεόραση.

«Ο πατέρας μου το έμαθε, περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ. Φυσικά είναι χαρούμενος, αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι ασχολείται ιδιαίτερα με τον θεσμό. Το πιο σημαντικό είναι ότι του άρεσε το κομμάτι και αυτό είναι που μετρά περισσότερο για μένα. Άλλωστε η συμβουλή του από τότε που ήμουν μικρή είναι να έχω πίστη σε αυτό που κάνω», λέει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Γιάννα Τερζή με την Ελλάδα στην Eurovision – Ακούστε το τραγούδι! (βίντεο)

Όσο για την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από έξι χρόνια παραμονής στις ΗΠΑ, η Γιάννα Τερζή τονίζει:

«Ο κόσμος με γνώρισε ως λαϊκή τραγουδίστρια, το σπίτι άκουγα λαϊκά, λόγω του πατέρα μου, αλλά αγαπούσα πολύ την ποπ μουσική. Όταν έφυγα, πολλοί έμειναν έκπληκτοι γιατί άφησα τις πίστες. Στην Αμερική για έξι χρόνια μπήκα στο στούντιο με σημαντικούς ανθρώπους, έκανα εμφανίσεις σε κλαμπάκια στη Νέα Υόρκη. Τα υπόλοιπα τρία χρόνια ο Ρέι Ντάνιελς, ο αντιπρόεδρος της Epic Records, θεώρησε πως το αυτί μου και το μάτι μου κόβει πολύ και με πήρε δίπλα του να βρίσκουμε νέα ταλέντα. Βγήκαν όμως από τον ρόλο της τραγουδίστριας κι έτσι αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα και να επιστρέψω στην Ελλάδα για να επαναπροσδιορίσω τι θέλω. Έτσι φτάσαμε στη Eurovision».

Πηγή : star.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *