Γιατί χώρισαν η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος;

Γιατί χώρισαν η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος;

Γιατί χώρισαν η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος;

Τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό της Λάουρας Νάργες και του Μιχάλη Μουρούτσου αποκαλύπτει το gossip-tv.gr και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η Λάουρα θαύμαζε πολύ τον ολυμπιονίκη, είχε αποδεχτεί πολλά “θέλω” του και μετά από τόσα χρόνια σχέσης ήθελε να κάνουν το επόμενο βήμα. Το κορίτσι σκεφτόταν το γάμο και την οικογένεια με παιδιά τα οποία υπεραγαπά. Όλα αυτά τα χρόνια της σχέσης τους, η Νάργες φρόντισε να μη χαλάει χατίρι, στις πιο “παραδοσιακές” αρχές του Μουρούτσου, που θέλουν τη γυναίκα σεμνή, χωρίς προκλητικά ρούχα και μάλιστα είχε πει και πολλά “όχι” σε δουλειές που ο Μιχάλης δεν καλοέβλεπε και αισθανόταν ότι δεν ταιριάζουν στο προφίλ της αγαπημένης του.

Στόχος όμως του Μουρούτσου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν είναι να χωρίσει επίσημα μετά από εννέα χρόνια εντάσεων με την πρώην σύζυγο του, για να ανέβει κατευθείαν τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Λάουρα. Δεν είναι υπερ του γάμου πλέον ο Μιχάλης. Η Λάουρα όμως έβλεπε διαφορετικά αυτή τη σχέση. Γι αυτό και ακολουθούσε τα “θέλω” του Μιχάλη, αλλά τελικά εκείνος της το ξεκαθάρισε. Η παρουσιάστρια έπεσε στα πατώματα όταν κατανόησε ότι αυτή η σχέση δεν πρόκειται να εξελιχθεί, όπως τουλάχιστον το είχε εκείνη στο μυαλό της και απόφάσισε να ανακοινώσει στον Μουρούτσο ότι δεν μπορεί να χάνει τον χρόνο της άλλο, καθώς τα χρόνια περνούν και μάλιστα θέλει ένα παιδί από τον Ολυμπιονίκη. Εκείνος αισθάνθηκε ότι η σύντροφος τους δεν τον καταλαβαίνει και κοιτά μόνο τον εαυτό της και όπως έμαθα, ένιωσε ως εγωιστική την απόφαση της να φύγει από αυτή τη σχέση, αν κι ακόμα αγαπά τον ίδιο. Γι αυτό και έσβησε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από το instagram του.

Πηγή : Like.com.cy/ blogs.gossip-tv.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *