Γιατί η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William δεν έχουν την κηδεμονία των παιδιών τους;

Γιατί η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William δεν έχουν την κηδεμονία των παιδιών τους;

Γιατί η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William δεν έχουν την κηδεμονία των παιδιών τους;

O πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν δημιουργήσει τη δική τους όμορφη οικογένεια φέρνοντας στον κόσμο τρία υπέροχα παιδιά. Τον πέντε ετών George, την 3 ετών Charlotte και των μόλις τεσσάρων μηνών Louis.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι λεπτομέρειες από την πλουσιοπάροχη ζωή της πριγκίπισσας Charlotte θα σας εκπλήξουν

Ωστόσο, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι δυο γονείς τεχνικά δεν κατέχουν την κηδεμονία των παιδιών τους, και αυτό χάρη σε έναν βασιλικό νόμο, ο οποίος θεσπίστηκε πριν 300 χρόνια.

«Ο κυρίαρχος έχει τη νόμιμη επιμέλεια των ανήλικων εγγονών», δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο News.com.au ο βασιλικός ιστορικός Marlene Koenig. Αυτό πάει πολύ πίσω από τον βασιλιά Γεώργιο τον πρώτο (ο οποίος κυβέρνησε στις αρχές του 1700) και ο νόμος δεν άλλαξε ποτέ. Το έκανε επειδή είχε πολύ κακή σχέση με τον γιο του, τον μελλοντικό βασιλιά Γεώργιο Β’, έτσι περάστηκε αυτός ο νόμος που έδινε τη δυνατότητα στον βασιλιά να είναι ο φύλακας των εγγονών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ξαφνικά έχει γίνει τόσο μεγάλος ντόρος για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kate Middleton;

Ο νόμος εγκρίθηκε το 1717 και ξαναεγκρίθηκε το 1772 και από τότε δεν άλλαξε ποτέ ξανά. Αυτό σημαίνει πως η βασίλισσα Ελισάβετ είχε την επιμέλεια του William και του Harry όταν ήταν ανήλικοι, αλλά δεν είναι σαφές ακόμη εάν έχει και την επιμέλεια των παιδιών του William, αφού αυτά είναι δισέγγονα της. Ο βασιλιάς Γεώργιος, δεν είχε δισέγγονα όταν θεσπίστηκε ο νόμος.

Ωστόσο όταν ο Πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς, αυτός είναι που θα έχει την επιμέλεια, τόσο των παιδιών του William, όσο και αυτών που θα κάνει ο Harry με την Meghan Markle.

Πηγή : Like.com.cy/ queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *