Γιατί Μελάνια και Ιβάνκα πήγαν στο Βατικανό με μαύρα πέπλα στο κεφάλι;

Γιατί Μελάνια και Ιβάνκα πήγαν στο Βατικανό με μαύρα πέπλα στο κεφάλι;

Γιατί Μελάνια και Ιβάνκα πήγαν στο Βατικανό με μαύρα πέπλα στο κεφάλι;

Θέλοντας να «κλέψουν» την παράσταση, η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ και η αγαπημένη κόρη του Τραμπ επισκέφθηκαν τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό με το σωστό «dress code».

Η τρίτη σύζυγος του Τραμπ, Μελάνια και η σύμβουλός του, Ιβάνκα, προσάρμοσαν το ντύσιμό τους στο πρωτόκολλο που επιτάσσει το Βατικανό για την ενδυμασία των επισκεπτών.

Τα ρούχα πρέπει να είναι σε μαύρο χρώμα, όμως, το πέπλο για τις κυρίες δεν είναι υποχρεωτικό. Κατά συνέπεια, δεν ήταν περίεργο το γεγονός ότι οι δύο κυρίες εμφανίστηκαν μαυροφορεμένες στο Βατικανό.

Το περίεργο ήταν ότι και οι δύο επέλεξαν να φορέσουν το πέπλο. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», το πέπλο μπορεί να ήταν ιδιαίτερα κομψό, δεν ήταν όμως υποχρεωτικό.

Μάλλον ήταν ιδέα των επικοινωνιολόγων της κυβέρνησης Τραμπ. Για παράδειγμα, η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στον Πάπα Φραγκίσκο φορούσε ένα μαύρο κοστούμι χωρίς πέπλο. Ακριβώς όπως και η σταρ του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί, που και αυτή επέλεξε ένα μαύρο ρούχο.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό σε ότι αφορά την ενδυμασία των επισκεπτών στο Βατικανό είναι να μην προκαλούν με το ντύσιμό τους. Δηλαδή, όχι φωτεινά χρώματα και σέξι ρούχα, ενώ οι ώμοι θα πρέπει πάντα να καλύπτονται.

Πηγή : protothema.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *