Γιατί ο πρίγκιπας Harry απέφυγε να κρατήσει το χέρι της Meghan Markle; (βίντεο)

Γιατί ο πρίγκιπας Harry απέφυγε να κρατήσει το χέρι της Meghan Markle; (βίντεο)

Γιατί ο πρίγκιπας Harry απέφυγε να κρατήσει το χέρι της Meghan Markle; (βίντεο)

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι υποχρεωμένα να τηρούν το πρωτόκολλο ακολουθώντας μία σειρά από κανόνες. Φυσικά, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν αποτελούν εξαίρεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο χαλαρή εμφάνιση της Meghan Markle μετά τον γάμο: Δείτε την με καπέλο παραλίας!

Τώρα, που είναι παντρεμένοι, φαίνεται να ακολουθούν την παράδοση και να αποφεύγουν τη σωματική επαφή στις δημόσιες εμφανίσεις τους, παρότι στο παρελθόν ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί ο ένας με τον άλλο.

Μάλιστα, στο παλάτι του Buckingham, κατά τη διάρκεια του Young Leaders Reception, η Meghan προσπάθησε να κρατήσει το σύζυγό της από το χέρι ενώ περπατούσαν. Εκείνος, αντί να ανταποδώσει την κίνηση, οπως έχουμε συνηθίσει, γρήγορα την απέρριψε, σύμφωνα με το βίντεο της Daily Mail.

Σίγουρα δεν είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά ζευγάρια, όμως βλέπουμε ότι σιγά σιγά ο ρόλος τους γίνεται όλο και πιο επίσημος. «Η Βασίλισσα σπάνια κρατά το χέρι του συζύγου της σε δημόσιο χώρο και φαίνεται πως πρόκειται για άγραφο κανόνα που αφορά όλη την οικογένεια», εξήγησε ο ειδικός για τη γλώσσα του σώματος, Robin Kermodetold, στη Daily Mail.

Bέβαια, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως ούτε ο William με την Kate είναι τόσο τρυφεροί ο ένας με τον άλλο. Άλλωστε, δεν εμφανίζονται σε εκδηλώσεις για διασκέδαση, αλλά για επαγγελματικούς λόγους. Επομένως, η στάση τους οφείλει να είναι ανάλογη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μυστικό σχέδιο της βασίλισσας για τη Meghan Markle αποκαλύφθηκε!

Παρόλα αυτά, και τα δύο πριγκιπικά ζευγάρια φαίνεται να είναι ερωτευμένα και αγαπημένα. Αυτό δε σημαίνει ότι χρειάζεται να το επιδεικνύουν με κάθε ευκαιρία.

Η ειδικός Myke Meier, όμως, τόνισε στο People UK ότι δεν υπάρχει καμία ανφορά στο πρωτόκολλο, σχετικά με τις εκδηλώσεις αγάπης των royals. «Ίσα ίσα, τέτοιες χειρονομίες τους κάνουν να φαίνονται πιο ανθρώπινοι και γι’αυτό ο λαός τους λατρεύει», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή : jenny.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *