Γίνε και εσύ Λαίδη με 40 ευρώ – Αγόρασε έναν τίτλο ευγενείας από το διαδίκτυο

Γίνε και εσύ Λαίδη με 40 ευρώ – Αγόρασε έναν τίτλο ευγενείας από το διαδίκτυο

Γίνε και εσύ Λαίδη με 40 ευρώ – Αγόρασε έναν τίτλο ευγενείας από το διαδίκτυο

Αν έχετε λύσει όλα τα άλλα προβλήματα σας και αυτό που σας λείπει είναι ένας τίτλος ευγενείας, τώρα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας.

Όπως αναφέρει η Helena O’Rourke-Potocki σε άρθρο της στο politico.eu το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το «Highland Titles» και να αγοράσετε έναν, σε τιμή, τόσο φθηνά όσο 29.99 βρετανικές λίρες (39,99 ευρώ).

Αυτό έκανε και η Helena και κατέληξε με ένα τετραγωνικό μέτρο σκωτσέζικης γης και τον τίτλο «Lady Helena O’Rourke-Potocki of Glencoe », ο οποίος και συνοδεύεται απο το απαραίτητο πιστοποιητικό.

title1
Όπως γράφει και η ίδια, «έχει πλάκα, δεν κάνεις κάτι κακό και σου δίνει την δυνατότητα να αποκαλείς όντως τον εαυτό σου Λαίδη ή Λόρδο».

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τον τίτλο της αρεσκείας σας στο elitetitles.co.uk στο οποίο με 195 βρετανικές λίρες αγοράζετε έναν απλό τίτλο, με 995 λίρες έναν τίτλο που μπορείτε να κληρονομήσετε και στους απόγονους σας, ενώ με 1495 λίρες γίνεστε «Lord of the Manor». Οι δυο τελευταίες επιλογές έρχονται και με ένα κομμάτι γης.

title3

Υπάρχουν πολλές παρόμοιες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, όπως το nobility.co.uk, ενώ πρόσφατα ένα από τα μέλη του γνωστού ποπ συγκροτήματος «One Direction», ο Liam Payne, αγόρασε έναν αντίστοιχο τίτλο για τα 21α γενέθλια του και τώρα αποκαλείται «Lord Payne».

Σύμφωνα με το άρθρο, ένας τέτοιος τίτλος θα σας έδινε και καλύτερη βαθμολογία σε κάποια πιστωτικά ιδρύματα που εξακολουθούν να θεωρούν ότι οι «ευγενείς» δεν πτωχεύουν τόσο εύκολα και τους χορηγούν δάνεια με μεγαλύτερη άνεση.

title4
Σε κάποιες χώρες βέβαια, όπως στο Βέλγιο, παραμένει ακόμη παράνομο για οποιονδήποτε να αγοράσει έναν τίτλο ευγενείας, για αυτό και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί που θα διαλέξετε να στήσετε το «παλάτι» σας.

Για παράδειγμα μια τέτοια υπόθεση, η περίπτωση του Peter Mark Emanuel Graf von Wolffersdorff Freiherr von Bogendorff (γεννήθηκε ως Nabiel Peter Bogendorff von Wolffersdorff), έφτασε μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο όπου και η απόφαση αναμένεται – η πρώτη εισήγηση στο δικαστήριο ήταν ότι η Γερμανία (αντίδικος χώρα) θα πρέπει να αναγνωρίσει την αλλαγή στο όνομα και τους συνοδευτικούς τίτλους που πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς σε αντίθετη περίπτωση παραβιάζεται η «ελεύθερη κυκλοφορία προσώπων» εντός της ΕΕ και αποτελεί διάκριση με βάση την εθνικότητα.

 

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *