Γιώργος Αγγελόπουλος: Mιλά πρώτη φορά για την πρόταση για το Survivor

Γιώργος Αγγελόπουλος: Mιλά πρώτη φορά για την πρόταση για το Survivor

Γιώργος Αγγελόπουλος: Mιλά πρώτη φορά για την πρόταση για το Survivor

Τι δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη φημολογούμενη επιστροφή του Survivor με τον All Star κύκλο του;

Η Έλενα Πολυκάρπου και η κάμερα του «Ευτυχείτε» συνάντησε τον Ντάνο στα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με την Acun Media αποκαλύπτοντας και την τελική απάντησή του.

 

«Ισχύει! Ήταν μια πολύ σημαντική πρόταση οικονομικά. Σίγουρα ήταν τιμητικό αλλά δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά» δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, συμπληρώνοντας: «Ήταν για να συμμετέχω ως παίκτης. Η παρουσίαση είναι κάτι καινούργιο για μένα το οποίο προϋποθέτει γνώση και το να μπορώ να υποστηρίξω. Εγώ έχω ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό και αυτό οφείλω να υποστηρίξω».

 

Θα έμπαινε στις «8 Λέξεις» αν του έκανε πρόταση ο Αντρέας Γεωργίου; «Δεν θεωρώ ότι θα το έκανα. Οι “8 Λέξεις” έχουν ξεκινήσει και εγώ έχω ξεκινήσει κάποια άλλα πράγματα. Δε νομίζω ότι μπορώ να το κάνω» απάντησε.

 

Όσο για τις συζητήσεις με τον Alpha για μία εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα ο Ντάνος ξεκαθάρισε πως οι επαφές δεν έχουν παγώσει γιατί αφορούσαν το β’ μισό της σεζόν, αλλά «δεν υπάρχει κάτι που έχουμε συμφωνήσει ούτε με τον Alpha ούτε με κανένα άλλο σταθμό».

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *