Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή του στο «Survivor»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή του στο «Survivor»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή του στο «Survivor»

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη μίλησε στο περιοδικό People για το πώς κατάφεραν να πάρουν στον ΣΚΑΪ το «Survivor», αλλά και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την επιλογή των παικτών.

Για το πώς κατάφεραν να εντάξουν το διάσημο ριάλιτι επιβίωσης στο πρόγραμμά τους δήλωσε:

«Η επιτυχία του X-Factor γίνεται ουσιαστικά το εφαλτήριο για το ΣΚΑΪ να μπει ενεργά στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, αγοράζοντας δύο ακόμη παραγωγές, όπως το The Voice και το «Survivor». «Ποτέ δεν φανταζόμασταν πως το Star θα ακύρωνε τα δύο συγκεκριμένα προγράμματα. Μόλις, λοιπόν, μάθαμε ότι το Voice και το Survivor αποδεσμεύτηκαν από το Star, μετά το θέμα με τις άδειες, με παρότρυνση του Γιάννη Αλαφούζου αμέσως επικοινωνήσαμε με την Acun Medya, προκειμένου να τα εντάξουμε στο πρόγραμμά μας.»

Μάλιστα, μίλησε για την πρώτη επαφή του ΣΚΑΪ με τον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι, Acun Ilıcalı:

«Tον Οκτώβριο του 2016, μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο, πήγαμε στην Τουρκία για τη συμφωνία. Παρακολουθήσαμε πολλές ώρες Survivor. Η εικόνα ήταν συγκλονιστική. Το πρώτο πράγμα που μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το διαφορετικό περιεχόμενο από ό,τι ξέραμε, με ιδιαίτερη έμφαση στα αγωνίσματα, χωρίς σκληρό και κίτρινο ριάλιτι, ξεχωρίσαμε το σύγχρονο μοντάζ, το slow motion και την καταπληκτική εικόνα από τον Άγιο Δομίνικο. Δεν μπορούσαμε όμως εκείνη τη στιγμή να φανταστούμε πως θα κάνει πάνω από 30% τηλεθέαση και θα γίνει φαινόμενο. Όταν ο Acun Ilıcalı μας είπε ότι εκτιμούσε πως θα κάνει 40%, είχαμε ενδοιασμούς. Το ότι ένα κανάλι, όπως ο ΣΚΑΪ, που κυμαινόταν στο 8% με 10%, φτάνει να κάνει 60% τηλεθέαση σε ένα πρόγραμμα, σημαίνει ότι μιλάμε για ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο.»

Όσο για την επιλογή των παικτών, η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι διάσημοι με τους οποίους έρχονταν σε επικοινωνία ήταν διστακτικοί και ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος εντάχθηκε στο παιχνίδι τελευταία στιγμή:

«Ήταν τέλος Νοεμβρίου όταν ο ΣΚΑΙ ξεκίνησε τις πρώτες επαφές για την ανεύρεση παικτών που θα στελέχωναν την ομάδα των Διασήμων «Στην αρχή οι περισσότεροι celebrities ήταν διστακτικοί. Η Acun Media, όμως βοήθησε πολύ στην επιλογή των προσώπων και για τις δυο ομάδες. Στα κάστινγκ είχαν ενεργό ρόλο, καθώς το τουρκικό Survivor παίζεται εδώ και οκτώ χρόνια, οπότε ήταν λογικό να κάνουν τη σωστή διαλογή ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ των συμμετεχόντων. Ωστόσο, κάποια σημερινά φαβορί εντάχθηκαν στο παιχνίδι τελευταία στιγμή. Θέλω να σου πω ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο τελευταίος που μπήκε στο παιχνίδι. Δεν πρόλαβα καν να τον δω πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.»

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *