ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Καπουτζίδης - Νίκος Μουτσινάς: Ξεκαθάρισμα με νέα ανάρτηση

Γιώργος Καπουτζίδης – Νίκος Μουτσινάς: Ξεκαθάρισμα με νέα ανάρτηση

Δείτε όλα όσα έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Instagram.

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε και όλο αυτόν τον χαμό που προκλήθηκε, φωτογραφίζοντας τον Νίκο Μουτσινά, ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε σήμερα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε τα πράγματα κι έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους.

«Δεν είναι δυσνόητο αυτό που προσπάθησα να πω και δεν πρέπει να μείνει στα όρια του προσωπικού. Ας αποφασίσουμε απλώς το εξής. Να βγάλουμε την εξωτερική εμφάνιση κάποιου από τη λίστα των θεμάτων με τα οποία γελάμε. Ας δώσουμε την ελευθερία ο ένας στον άλλο να φορέσει οτι θέλει, να χτενιστεί όπως θέλει και να περπατήσει ελεύθερος στο δρόμο όπως θέλει», έγραψε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ανάρτησή του.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρόσθεσε επίσης: «Ας αποφασίσουμε να το κάνουμε όλοι μαζί αυτό. Και οι δρόμοι θα γεμίσουν με πιο ελεύθερους και πιο χαρούμενους ανθρώπους. Όπως δεν επιτρέπεται στον Ξιαρχο να κάνει πλάκα με το ρούχο του άλλου, να μην επιτρέπεται ούτε στον Καπουτζιδη, ούτε στο Μουτσινά ούτε σε κανέναν μας. Αυτό λέω».

View this post on Instagram

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis)

Αυτά ήταν τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS