ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Παπαδόπουλος: «Την επόμενη φορά θα στείλουμε τραγούδι με ρεφρέν στα αλαμπουρνέζικα» 

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Την επόμενη φορά θα στείλουμε τραγούδι με ρεφρέν στα αλαμπουρνέζικα» 

Η πρώτη αντίδραση Γιώργου Παπαδόπουλου, μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου από την Eurovision.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” συνάντησε τον Γιώργο Παπαδόπουλο και κατέγραψε την πρώτη του αντίδραση μετά τον αποκλεισμό της Ανδρομάχης και της Κύπρου από τον τελικό της Eurovision.

Ο συνθέτης του “Ela” δήλωσε αρχικά για το αποτέλεσμα: “Το τραγούδι ήταν παρά πολύ δυνατό, το έδειξε και η αρένα αυτό. Έχω βίντεο από την αρένα, η οποία έδωσε πόνο. Ήταν παρά πολύ ωραία εμφάνιση, η ζωή όμως είναι γλυκόπικρη, με την Ανδρομάχη δεν έχω μιλήσει. Δεν είναι εύκολο αλλά κοίτα, καλύτερα να φας αυτήν την κρυάδα στην αρχή σου παρά μετά. Δεν είναι λίγο να τραγουδάς μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο”.

Όσον αφορά το “Die Together” και την εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη, ο ίδιος σημείωσε: “Φέτος είχε ωραία τραγούδια. Με αρέσει το τραγούδι της Ελλάδας νομίζω θα πάει καλύτερα από την έβδομη θέση. Αυτή η κοπέλα έχει μια άλλη λογική όπως και το τραγούδι. Δεν γίνεται στην Ελλάδα ο διαγωνισμός, κρίνουν όλες οι χώρες , και ευτυχώς που δεν γίνεται στην Ελλάδα ο διαγωνισμός γιατί εδώ δεν υπάρχει λογική αν με ρωτάς”.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Παπαδόπουλος σχολίασε όσα ακούστηκαν για την επιλογή του να χρησιμοποιηθεί ελληνικός στίχος στο τραγούδι: “Την επόμενη φορά θα γράψουμε το ρεφρέν στα αλαμπουρνέζικα! Δεν θα πήγαινα στη Eurovision. Είναι λίγο περίεργη, ας πούμε ότι εάν αυτό το τραγούδι πήγαινε πέρυσι θα πήγαινε καλύτερα, γιατί. Δεν ξέρεις το timing. Εμείς στείλαμε ένα αξιοπρεπέστατο τραγούδι”.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS