Γιώργος Σταθόπουλος: Ατομική έκθεση στην Golden Gallery By Kapatays – Λεμεσός

Γιώργος Σταθόπουλος: Ατομική έκθεση στην Golden Gallery By Kapatays – Λεμεσός

Γιώργος Σταθόπουλος: Ατομική έκθεση στην Golden Gallery By Kapatays – Λεμεσός

Η Golden Gallery by Kapatays στη Λεμεσό, παρουσιάζει την ατομική έκθεση του καταξιωμένου Έλληνα ζωγράφου Γιώργου Σταθόπουλου, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 στις 7μ.μ.

Ο Γιώργος Σταθόπουλος, ο οποίος ανήκει στη γενιά των σύγχρονων ζωγράφων, σπούδασε ζωγραφική και γλυπτική στην Αθήνα, στην Α.Σ.Κ.Τ. (1966 – 1971), έχοντας για δασκάλους εξέχουσες προσωπικότητες στον ελληνικό εικαστικό χώρο, όπως ο Γιάννης Μόραλης και ο Νίκος Νικολάου. Το έργο του, το οποίο επιζητεί τη σύζευξη του ίδιου του καλλιτέχνη με το απόκοσμο και το αληθινό, είναι ποιημένο με ευαισθησία και σκέψη και κινείται στην περιοχή της ελληνικότητας. Ο Σταθόπουλος αναζητεί και ανακαλύπτει σχέσεις χρωμάτων και σχεδίων, οι οποίες προκύπτουν μέσα από υπερρεαλιστικά και εξπρεσιονιστικά στοιχεία δομημένα μέσα σε μία απλοϊκή γραφή, που μας παρασύρει στην απεραντοσύνη του ονείρου της πολύχρωμης πόλης, των καιρών, των ανθρωπίνων σωμάτων.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, στα οποία θα παρευρεθεί και ο καλλιτέχνης, θα τελέσει ο αξιότιμος Δήμαρχος Λεμεσού κος Νίκος Νικολαΐδης. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου 2018.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο 10:00-20:00

GOLDEN GALLERY BY KAPATAYS

Olympic Residence Piazza, 28ης Οκτωβρίου 353, Λεμεσός 3107
Τηλ. +357-25-588841, +357-99-643177

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *