Γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης στέλνουν τις δικές τους ευχές για το 2019

Γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης στέλνουν τις δικές τους ευχές για το 2019

Γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης στέλνουν τις δικές τους ευχές για το 2019

Δεκαέξι γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, στέλνουν τις δικές τους ευχές για το 2019 σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ΤV Mania.

Από τη Μαρίνα Χρυσοστόμου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

«Παρόλο που έχει καταντήσει για τους περισσότερους κλισέ, θα ευχηθώ υγεία, πολλή αγάπη και καλοσύνη. Επιπλέον, να γίνουμε λίγο πιο ανθρώπινοι και λιγότερο εγωιστές».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΚΑΡΗΣ

«Εύχομαι να σταματήσουμε απλά να ευχόμαστε και να ξεκινήσουμε να κάνουμε τα λόγια μας πράξεις».

ΛΩΡΗΣ ΛΟΪΖΙΔΗΣ


«Να γίνει κάτι επιτέλους και να μην υποφέρουν τα παιδάκια στον κόσμο. Να εκλείψουν οι παιδικές ασθένειες, οι πόλεμοι, η ασιτία, η πείνα, η φτώχεια και να ζήσουν όλα τα παιδιά όπως τους αξίζει, σε κάθε γωνιά της γης».

ΜΕΛΑΝΗ ΣΤΕΛΙΟΥ

«Καλύτερη πολιτική σε ό,τι αφορά το περιβάλλον και να παίρνουμε αποφάσεις σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο που να έχουν ως στόχο το κοινό καλό».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

«Να διεκδικούμε τη ζωή μας, να χαμογελούμε και να έχουμε κυρίως την υγειά μας».

ΛΟΥΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ

«Υγεία σε όλο τον κόσμο. Όταν την έχεις, τα άλλα όλα μπορείς να τα καταφέρεις».

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Ας είναι το 2019, η καλύτερη χρονιά για όλο τον κόσμο. Η ευτυχία για τον καθένα κρύβεται σε διαφορετικά πράγματα, άρα θα ευχηθώ ό,τι επιθυμεί ο καθένας να το ζήσει! Να έχουμε υγεία πάνω από όλα και να είναι η νέα χρονιά γεμάτη αγάπη, ζεστά χαμόγελα, τύχη και φως. Ας γίνουμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι και να μην ξεχνάμε να απολαμβάνουμε τις στιγμές».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

«Σε όλο τον κόσμο να έχει την υγεία του πάνω από όλα, τους ανθρώπους δίπλα του ευτυχισμένους και χαρούμενους. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους».

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ

«Από το 2019 δεν θα ζητήσω να μου φέρει κάτι καινούργιο. Θα το παρακαλέσω μόνο να μη μου πάρει από κοντά μου κάτι παλιό».

ΒΑΡΒΑΡΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

«Στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, εύχομαι υγεία, αγάπη και χαρά. Και οι μοναδικές εκρήξεις που ακούγονται στον κόσμο να είναι μόνο από πυροτεχνήματα.

ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΗΛΙΑΔΟΥ

«Εύχομαι να γεμίσουμε τις καρδίες μας με περισσότερη αγάπη και λιγότερη γκρίνια».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΚΚΑΣ

«Αγάπη και υγεία σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι το 2019, να είναι ο χρόνος που θα μπουν τα θεμέλια για την ελευθερία της Κύπρου».

ΛΟΥΚΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ

«Το πολυτιμότερο αγαθό σήμερα, όσο κοινότυπο και αν ακούγεται πλέον είναι η υγεία. Για αυτό εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει την υγεία του, αγάπη, ηρεμία και καλούς ανθρώπους γύρω του».

ΘΕΚΛΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ

«Για το 2019, εύχομαι να είμαστε υγιείς ψυχικά και σωματικά. Να αγαπούμε τον εαυτό μας, να σεβόμαστε τους άλλους, έστω και αν δεν τους αγαπάμε και να ζήσουμε μια χρονιά μακριά από τοξικούς και τοξικότητα».

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΛΛΗΣ

«Αγάπη, υγεία, ευτυχία. Στη νέα χρονιά να βρούμε τρόπους να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε και μέσα και έξω μας».

ΤΑΣΟΣ ΤΡΥΦΩΝΟΣ

«Εύχομαι το 2019 να γίνουν δυνατά όλα τα αδύνατα για όλους και ο πιο δυνατός κρίκος της ζωής σας να είναι η αγάπη»

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *