Γνωστή Ελληνίδα είπε «όχι» στο «Survivor» λόγω έρωτα

Γνωστή Ελληνίδα είπε «όχι» στο «Survivor» λόγω έρωτα

Γνωστή Ελληνίδα είπε «όχι» στο «Survivor» λόγω έρωτα

Λίγοι γνωρίζουν τις ζυµώσεις που γίνονταν τον τελευταίο καιρό στον ΣΚΑΪ για την προετοιµασία του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», µε παρουσιαστή τον Σάκη Τανιµανίδη, στο οποίο θα παρακολουθούµε από αύριο Δευτέρα τις περιπέτειες γνωστών καλλιτεχνών και µοντέλων στη ∆οµινικανή ∆ηµοκρατία.
Τα ονόµατα που δέχθηκαν πρόταση για συµµετοχή παρέµειναν μέχρι σχεδόν την τελευταία στιγμή επτασφράγιστο µυστικό, ωστόσο ανάµεσά τους ήταν και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπως αποκαλύπτει η ίδια στην real.

Μόνο που η απάντησή της ήταν αρνητική και εξηγεί τους λόγους που πήρε την απόφαση να µη συµµετάσχει: «Ένας από τους λόγους που αρνήθηκα την πρόταση του “Survivor” ήταν ότι επαγγελµατικά πηγαίνω αρκετά καλά και αν δεχόµουν, θα έµενα πίσω. Ο πιο σηµαντικός λόγος βέβαια είναι ο άνθρωπός µου, µε τον οποίο δεν θα µπορούσα να βρεθώ για αρκετό καιρό. Εκείνος βέβαια µε στήριξε και µου είπε “όποια απόφαση πάρεις, είµαι µαζί σου”. Με τον ∆ηµήτρη είµαστε µαζί δυόµισι χρόνια και δόξα τω Θεώ, είµαστε πάρα πολύ καλά κι αυτό είναι πολύ σηµαντικό. Υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει αγάπη, περνάµε όµορφα».

Πηγή : gossip-tv.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *