Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Μέσα σε εννιά μήνες έκανα τρεις εξωσωματικές!»

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Μέσα σε εννιά μήνες έκανα τρεις εξωσωματικές!»

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Μέσα σε εννιά μήνες έκανα τρεις εξωσωματικές!»

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τις άτυχες προσπάθειές της να μείνει έγκυος έκανε η Μαρίνα Ασλάνογλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

 

«Όλα άρχισαν από την επιθυμία μας να κάνουμε ένα παιδί. Μου έλεγε ο γυναικολόγος ότι τα όργανά μου είναι σαν κοπέλας 25 χρόνων, αλλά έχω αφιλόξενη μήτρα. Με δυο λόγια, δεν καθόταν το έμβρυο. Πριν ξεκινήσω τις εξωσωματικές, είχα ήδη μια αποβολή. Απέβαλα χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζω ότι είμαι έγκυος. Όλα έγιναν ξαφνικά: είχα αιμορραγία, πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είχα αποβολή. Ύστερα από αυτό, αποφασίσαμε με τον άντρα μου να μπούμε στη διαδικασία της εξωσωματικής για να μη χάσουμε άλλον πολύτιμο χρόνο. Έκανα τρεις εξωσωματικές μέσα σε εννιά μήνες. Στην τρίτη, έμεινα έγκυος στον γιο μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι όμως, αυτό που δεν αντέχεις, είναι η μέρα που σου παίρνουν αίμα και σε ενημερώνουν πως το μεσημέρι θα έχουν βγει τα αποτελέσματα για το αν είσαι έγκυος ή όχι. Προσωπικά, στην πρώτη εξωσωματική ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Και όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν “κυρία Ασλάνογλου, δυστυχώς δεν είστε έγκυος” έριξα πολύ κλάμα. Εν τω μεταξύ, το τηλεφώνημα με πέτυχε στον δρόμο, την ώρα που οδηγούσα. Σταμάτησα στην άκρη και αφού ηρέμησα, είπα στον εαυτό μου: “Δεν τελείωσε η ζωή, θα προσπαθήσεις ξανά”. Ξαναπήρα δύναμη και δεν εγκατέλειψα την προσπάθεια. Ωστόσο, απέτυχε και η δεύτερη εξωσωματική» πρόσθεσε.

 

Όσο για την τρίτη απόπειρα, ήταν εκείνη που την έφερε και το πρώτο της παιδάκι: «Καθ’ όλη τη διάρκεια της τρίτης προσπάθειας φρόντισα να είμαι πολύ ψύχραιμη. Τα αποτελέσματα θα έβγαιναν το μεσημέρι της 14ης Ιουλίου του 2017, τη μέρα γενεθλίων του άντρα μου. Mέχρι τελευταία στιγμή αναρωτιόμασταν αν θα κάνουμε γενέθλια ή όχι. Είχε έρθει στο σπίτι και ο καλύτερός μου φίλος, ο Δημήτρης, για συμπαράσταση. Ο άντρας μου πήγαινε πάνω-κάτω. Κάποια στιγμή με έπιασε και μου είπε “Θέλω να είσαι προετοιμασμένη για όλα”. Είχε προηγηθεί ένα άσχημο νέο, ένας πολύ καλός φίλος του Δήμου έφυγε εκείνη τη μέρα από τη ζωή. Μέσα μου σκέφτηκα πως “ήρθε μια κακή είδηση, θα ‘ρθει και μια καλή, δεν μπορεί!”. Στις 3.15 χτύπησε τελικά το τηλέφωνο για τα αποτελέσματα και μου είπαν από το “Γέννημα”, το κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης, ότι “κυρία Ασλάνογλου, συγχαρητήρια, είστε έγκυος”. Ο άντρας μου με τον φίλο μας άρχισαν να ουρλιάζουν από τη χαρά τους, εγώ κλείστηκα στο μπάνιο γιατί δεν άκουγα τι μου έλεγε ο γιατρός μου, ο κ. Ευριπίδης Μαντούδης. “Μαρίνα, η κάθε μέρα που περνά από εδώ και πέρα είναι μια διαφορετική μέρα. Μέχρι να ξεπεράσουμε το πρώτο κρίσιμο τρίμηνο, δεν θα θεωρείς τίποτα δεδομένο” μου είπε».

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *