Γνωστή ηθοποιός έγινε 40 ετών και το γιόρτασε με ένα υπέροχο πάρτι – υπερπαραγωγή!

Γνωστή ηθοποιός έγινε 40 ετών και το γιόρτασε με ένα υπέροχο πάρτι – υπερπαραγωγή!

Γνωστή ηθοποιός έγινε 40 ετών και το γιόρτασε με ένα υπέροχο πάρτι – υπερπαραγωγή!

Τα 40 έκλεισε η γνωστή που ηθοποιός που αγαπήσαμε από διάσημες ταινίες και την αγαπημένη μας σειρά Grey’s Anatomy.

Ο λόγος για την Katherine Heigl η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το εντυπωσικό της πάρτι και γράφοντας αυτό το μήνυμα στη λεζάντα:

«Λοιπόν… Είμαι και επίσημα 40 ετών. Σίγουρα θα σκεφτείτε ότι μου κακοφαίνεται αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι ενθουσιασμένη που πάτησα τα 40! Η μαμά μου είχε δίκιο όταν μου έλεγε, “Το να μεγαλώνεις είναι καλύτερο από το αντίθετο”. Πόσο δίκιο είχες μαμά… Πόσο δίκιο! Για εμένα το 40 είναι μια άλλου είδους ελευθερία. Ελευθερία από όλες τις αμφιβολίες που έχω, τις ανασφάλειες και τον αυτοσεβασμό και όλα τα άγχη και τους φόβους που είχα στη δεκαετία των ’20 και των ’30.

Σίγουρα δεν έχω την ευκαιρία να ζήσω εκείνες τις στιγμές, αλλά νιώθω ότι τα 40 με κάνουν πιο ώριμη και πιο σοφή. Σταθερή στις απόψεις μου. Περισσότερο σίγουρη για τις δυνάμεις μου!

Σήμερα είμαι μια δυνατότερη, καλύτερη, θαρραλέα και πιο σταθερή γυναίκα και θα κάνω ό,τι καλύτερο καθώς μεγαλώνω, ώστε να νιώθω έτσι στα 50, στα 60 και τα 70 μου!», έγραψε μεταξύ άλλων κάτω από τις φωτογραφίες που έδειχναν το στολισμένο της σπίτι.

Το πάρτι της Katherine Heigl ήταν εντυπωσιακά διακοσμημένο με λευκά κεριά να κυριαρχούν σε όλο το σπίτι δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. Επίσης, ξεχώριζε το όμορφα στολισμένο τραπέζι με τα γλυκάκια που έγραφαν επάνω το όνομά της.

Η Katherine είναι μία υπέροχη ηθοποιός, αρκετά συνειδητοποιημένη και αφοσιωμένη μαμά. Το 2009 υιοθέτησε την πρώτη της κόρη, τη Naleigh, το 2012 υιοθέτησε τη δεύτερη κόρη της Adalaide και το 2016 μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερε να συλλάβει φυσιολογικά τον γιο της Joshua Bishop που έφερε στον κόσμο στις 20 Δεκεμβρίου.

 

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *