Γνωστή Κύπρια χώρισε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Γνωστή Κύπρια χώρισε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Γνωστή Κύπρια χώρισε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor την περασμένη σεζόν. Ο λόγος για τη Μελίνα Μεταξά, η οποία χώρισε από τον αγαπημένο της ένα μήνα μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή όταν εκείνη ήταν στον Άγιο Δομίνικο, αφού ο σύντροφός της την στήριζε ενεργά από την Ελλάδα μέσα από τα social media, ενώ την αποχαιρέτησε και της ευχήθηκε «καλή επιτυχία» με μια τρυφερή ανάρτηση μέσα από το Facebook.

Μάλιστα, όταν η ομάδα της είχε κερδίσει έπαθλο επικοινωνίας και μιλήσανε με μηνύματα, εκείνος της είχε γράψει όταν κοιμάται να ονειρεύεται την οικογένεια που θα της κάνει.

Μάλιστα ο Λευτέρης Χαχαμίδης είχε ταξιδέψει στον μακρινό Άγιο Δομίνικο μαζί με άλλους συγγενείς των παικτών για να τη δει από κοντά.

Μετά τον τελικό του παιχνιδιού, η Μελίνα Μεταξά ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κύπρο και τη Μύκονο αλλά σε καμία δεν είναι ο Λευτέρη Χαχαμίδης.

Αυτό, που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι κανείς από τους δυο δεν έχει στα προφίλ του στα social media κοινές τους φωτογραφίες.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του gossip-tv.gr, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, χωρίς, ωστόσο να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια που τους οδήγησαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Πηγή : Like.com.cy/ gossip-tv.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *