Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz βαφτίζει την κόρη του το καλοκαίρι, σε ηλικία 9 ετών

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz βαφτίζει την κόρη του το καλοκαίρι, σε ηλικία 9 ετών

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz βαφτίζει την κόρη του το καλοκαίρι, σε ηλικία 9 ετών

Η Φωτεινή Ψυχίδου έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Secret όπου μίλησε για τη βάφτιστη της κόρης της που θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι, αλλά και για την απόφαση της να τη βαφτίσει τώρα, σε ηλικία 9 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει ο Κοργιαλάς για την περιπέτεια υγείας του γιου του: «Ήταν 15 μέρες στην Εντατική…»

«Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπήρξε ποτέ θέμα για το αν η Ιόλη θα γίνει Χριστιανή Ορθόδοξη. Για μένα αυτό ήταν αυτονόητο, καθώς είμαι βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Η θρησκεία και η πίστη ήταν έννοιες που με γοήτευαν από μικρή ηλικία, γι’ αυτό άλλωστε και επέλεξα να πάρω δεύτερο πτυχίο πάνω στη θρησκειολογία, κάτι που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος», ξεκαθαρίζει και εξηγεί πως «η ιδέα του να έχουμε ένα μωρό φοβισμένο, με μάτια που τσούζουν από το κλάμα, να κοιμάται σε ένα καρότσι εξαντλημένο και εμείς να χορεύουμε παρέα με τους συγγενείς τσάμικα και καλαματιανά από πάνω του, φάνταζε πάντα στα μάτια μας ως ψυχοφθόρα διαδικασία, τόσο για το βρέφος, όσο και για εμάς τους ίδιους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Δημήτρης Κοργιαλάς αγκαλιά με το νεογέννητο παιδί του!

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως η κόρη της θα πάρει τα ονόματα Ιόλη και Θεοδώρα, αλλά και τα σχέδια που έχουν για τη βάφτιση: «το ιδανικό για μένα θα ήταν να γίνει στο Βαστά της Αρκαδίας, που βρίσκεται και το εκκλησάκι. Ο Μπάμπης θα ήθελε στο μοναστήρι της Παναγίας της Ελεήστριας στην Κορώνη, και ο νονός της, που είναι αδελφικός μου φίλος, στο μοναστήρι του Προφήτη Ιωήλ στην Καλαμάτα… Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει το καλοκαίρι. Η επιλογή είναι δική της».

Να σημειωθεί ότι η Φωτεινή Ψυχίδου έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Ιόλη από τον γάμο της με τον Μπάμπη Στόκα και τον Θανάση, από τη σχέση της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, τα οποία γεννήθηκαν την ίδια μέρα, με οκτώ χρόνια διαφορά.

Πηγή : Like.com.cy/ peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *