Γνωστός Ιταλός ψυχίατρος για Μακρόν: «Είναι ψυχοπαθής και επικίνδυνος!»

Γνωστός Ιταλός ψυχίατρος για Μακρόν: «Είναι ψυχοπαθής και επικίνδυνος!»

Γνωστός Ιταλός ψυχίατρος για Μακρόν: «Είναι ψυχοπαθής και επικίνδυνος!»

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Εμανουέλ Μακρόν μετά τη θριαμβευτική νίκη του στις γαλλικές εκλογές, αλλά και στη σύζυγό του, Μπριζίτ.

Ο γαλλικός και διεθνής Τύπος ανακάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της πολύχρονης σχέσης τους, με το love story τους πολλές φορές να στοχοποιείται, κυρίως για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους.

Η σχέση τους πάει πολύ πίσω, από τότε που ο Εμανουέλ Μακρόν, 16χρονος μαθητής Λυκείου, καθόταν στο θρανίο του και άκουγε με θαυμασμό την 36χρονη καθηγήτριά του, Μπριζίτ.

Από την πρώτη στιγμή, η ατμόσφαιρα μεταξύ τους υπήρξε ηλεκτρισμένη. Η Μπριζίτ προσπάθησε να «χαλιναγωγήσει» το πρωτόγνωρο πάθος που ένιωθε για τον μαθητή της, ενώ εκείνος δεν δίστασε να αποκαλύψει ακόμη και στους γονείς του τον κρυφό του πόθο για εκείνην.

Ο έρωτάς τους, δεν άργησε να γίνει αντικείμενο κουτσομπολιού στη μικρή τοπική κοινωνία της γαλλικής πόλης Amiens και μέχρι σήμερα, απασχολεί τον γαλλικό Τύπο και πλέον όλα τα διεθνή ΜΜΕ.

Για κάποιους, αποτελεί μια ρομαντική ιστορία και για κάποιους μια αντισυμβατική σχέση, που ξεφεύγει από τα αποδεκτά κοινωνικά πλαίσια.

Ο Δρ Adriano Segatori, γνωστός ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής στην Ιταλία, σκιαγράφησε την προσωπικότητα του Γάλλου προέδρου λίγο πριν από τις εκλογές, αναλύοντας τη σχέση του με την Μπριζίτ.

Μέσα από την ανάλυσή του, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, καταλήγει στα δικά του συμπεράσματα και τον χαρακτηρίζει, ανάμεσα σε άλλα, ψυχοπαθή και επικίνδυνο για το μέλλον της χώρας του.

«Ο νεαρός Εμμανουέλ Μακρόν γνώρισε σε ηλικία 15 ετών μια σοβαρή σεξουαλική επιθετική συμπεριφορά μέσω της δασκάλας του Brigitte, η οποία ήταν τότε 39 ετών. Αντί για το ρόδινο όραμα αυτής της “μεγάλης αγάπης” που θα μπορούσαμε να ορίσουμε γκροτέσκα ως ένα αποκαταστατικό γάμο (προκειμένου να επιδιορθωθεί ο βιασμός), βλέπω απεναντίας το γεγονός ότι η ανάπτυξη του Εμμανουέλ Μακρόν μπλοκαρίστηκε πρόωρα στην εφηβεία του λόγω μιας πράξης αποπλάνησης που ήταν ψυχική και σωματική.»

Ο Ιταλός ψυχολόγος υποστηρίζει ότι ο Εμανουέλ Μακρόν προβάλλει μια συμπεριφορά ψυχοπαθούς, που ξεκινάει από την παιδική ηλικία του. «Χρειάζεται μια στοργική μητέρα. Οποιαδήποτε άλλη σχέση με μια γυναίκα είναι δύσκολο να τη δεχτεί. Επομένως, αυτή η αστάθεια είναι πολύ επικίνδυνη, διότι όπως και με όλους τους ψυχοπαθείς που δουλεύουν μόνο για τους εαυτούς τους και που θεωρούν τους άλλους ως όργανα της μεγάλης τους μεγαλοπρέπειας, υπογραμμίζει το βαθμό στον οποίο μια χώρα όπως η Γαλλία βρίσκεται σε κίνδυνο από έναν υποψήφιο αυτού του τύπου».

Στη συνέχεια εξηγεί ότι αν αυτή η σχέση είχε αναπτυχθεί «σε ένα προλεταριακό κοινωνικό περιβάλλον, ο Μακρόν θα είχε καταστραφεί και θα ήταν υπό την επίβλεψη των κοινωνικών υπηρεσιών και η Μπριζίτ θα ήταν στη φυλακή».

Μάλιστα, χαρακτήρισε τη σχέση τους «ένα πρόβλημα παιδεραστίας».

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *