Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει γιατί απέρριψε πρόταση για σίριαλ στην Κύπρο

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει γιατί απέρριψε πρόταση για σίριαλ στην Κύπρο

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει γιατί απέρριψε πρόταση για σίριαλ στην Κύπρο

Ο γνωστός ηθοποιός Βύρων Κολάσης απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Eξομολογήθηκε ότι δεν είχε καμία πρόταση για σειρά παρά μόνο από την Κύπρο.

Σίριαλ στην τηλεόραση θα έκανες; Είχες κάποια πρόταση;

Καμία πρόταση δεν είχα μόνο για Κύπρο κάποια πρόταση αλλά δεν το έκανα γιατί δεν ήθελα να φύγω από την χώρα μου να πάω σε άλλη χώρα να το γυρίσω για να παίξει στην χώρα μου. Δεν είναι λίγο κουλό όλο αυτό; Δεν ξέρω και δεν θέλω να συμμετέχω σε παιχνίδια που δεν ξέρω.

Μήπως είσαι λίγο οπισθοδρομικός;

Μπορεί και να είμαι τελικά. Αλλά στην ηλικία που είμαι θέλω να κάνω πράγματα που μου αρέσουν! Μεταξύ μας βέβαια δεν ήταν και κάτι συγκλονιστικό γιατί ίσως αν ήταν κάτι που θα μου άρεσε να το έκανα.

Έχεις χάσει λεφτά για γυναίκες είπες πρόσφατα;

Πολλά λεφτά για γυναίκες και έτσι ένιωθα αλλά δεν το μετάνιωσα τότε, το μετάνιωσα μετά. Όταν είσαι μέσα στον έρωτα και τα μέλια δεν το καταλαβαίνεις μετά όμως το αντιλαμβάνεσαι για τα καλά όταν τρως την σφαλιάρα. Δεν χρειάζεται να είσαι έξυπνος για να πετύχεις.

Τώρα σε τι φάση είσαι οικονομική;

Είμαι πολύ μέτρια έως πολύ άσχημα. Άλλωστε από το 2009 έως σήμερα όλη η Έλληνες είναι χάλια δεν είμαι μόνο εγώ. Το παλεύω όμως και πιστεύω όπως τα κατάφερα να επιβιώσω θα καταφέρω πάλι να φτάσω έως το τέλος.

Μετάνιωσες που έγινες ηθοποιός;

Δεν μετάνιωσα καθόλου που έγινα ηθοποιός ακόμα και χωρίς χρήματα! Δεν θα έκανα άλλη δουλειά ποτέ! Αν θέλεις να είσαι πιστός σε μια δουλειά πρέπει να κάνει μια δουλειά!

Έχεις δυο υπέροχες κόρες.

Ναι και καμαρώνω και για τις δύο. Είναι υπέροχες η κάθε μία με την δική της προσωπικότητα και καριέρα.

 

Πηγή : gossip-tv.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *