ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESTVGNTM 4: Το μοντέλο που δεν έπεισε τους κριτές και αποχώρησε (βίντεο)

GNTM 4: Το μοντέλο που δεν έπεισε τους κριτές και αποχώρησε (βίντεο)

Ακόμη μία αποχώρηση είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4, στο οποίο η δοκιμασία είχε άρωμα…καραντίνας που θύμιζε τον εγκλεισμό, αφού τα μοντέλα κλήθηκαν μέσα σε έναν κινούμενο κύβο με πολύ περιορισμένο χώρο να ποζάρουν, κάτι που κάποιους φάνηκε να δυσκόλεψε αρκετά.

Οι τέσσερις κριτές, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Άγγελος Μπράτη, Δημήτρης Σκουλός, υποδέχθηκαν τα top models στο πλατό για να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα της φωτογράφισης αλλά και να ανακοινώσουν την απόφαση τους, για το ποιό μοντέλο θα συνεχίσει στον διαγωνισμό και ποιό θα αποχωρήσει.

Όπως ανακοίνωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, σύμφωνα με τους κριτές, τις χειρότερες επιδόσεις στη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης στον κινούμενο κύβο είχαν ο Ντίνος και η Ιωάννα. Δύο από τα μοντέλα που είχαν φύγει ξανά από τον διαγωνισμό και τους δόθηκε μία ακόμη ευκαιρία.

Ωστόσο, το οριστικό τέλος έφτασε για την 22χρονη Ιωάννα, η οποία στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα που δεν κατάφερε να συνεχίσει στο σόου.

«Είμαι το πιο badass μοντέλο του GNTM γιατί μπήκα, έφυγα, έκανα διακοπές, επέστρεψα, έκανα μία μίνι… αίσθηση και έφυγα ξανά με υπόκλιση» είπε με χιούμορ η Ιωάννα στην κάμερα του διαγωνισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS