GNTM: Η Άννα Τσακουρίδου «καρφώνει» την Κύπρια παίκτρια (βίντεο)

GNTM: Η Άννα Τσακουρίδου «καρφώνει» την Κύπρια παίκτρια (βίντεο)

GNTM: Η Άννα Τσακουρίδου «καρφώνει» την Κύπρια παίκτρια (βίντεο)

Η Άννα Τσακουρίδου ήταν η παίκτρια που δεν κατάφερε να μπει ολοκληρωτικά στον ρόλο της φωτογράφισης και είδε την αυλαία του Greece’s Next Top Model να πέφτει για πάντα.

Το νεαρό μοντέλο μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι μοντέλων βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στη «Φωλιά των Κου-Κου».

Κατά την είσοδό της στο παιχνίδι είδαμε την Ειρήνη Ερμίδου να της λέει πως είναι από τα κορίτσια που δεν ήθελε να επιστρέψουν στο σπίτι, ενώ η Άννα έδειξε να έρχεται σε αντιπαράθεση αρκετές φορές και με την Εβελίνα κατηγορώντας τη μάλιστα στο επεισόδιο αποχώρησής για διπρόσωπη συμπεριφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Έβαλε τα κλάματα η Kύπρια παίκτρια Εβελίνα Σκίτσκο όταν είδε την κόρη της! (βίντεο)

«Η Ειρήνη Ερμίδου ότι έλεγε το έλεγε μπροστά μας. Για μένα αυτό που είπε ότι δεν ήθελε να ξαναμπώ το βρήκα πολύ ειλικρινές και το περίμενα γιατί δεν πίστευε γενικά ότι έχω κάτι ιδιαίτερο. Ήταν από τα κορίτσια που δε φοβόταν καμία, πίστευε πολύ στον εαυτό της και ότι θα προχωρήσει. Μέσα στο σπίτι είχε μαλώσει με κάποιες κοπέλες, και εγώ είχα πάρει θέση αλλά μεταξύ μας δεν είχε γίνει κάτι. Ήξερα από την αρχή ότι δεν με θέλει η Ερμίδου με την Εβελίνα. Μου το είπαν και τα κορίτσια όση ώρα περιμέναμε να ανέβουμε πάνω να τους κάνουμε έκπληξη. Το περίμενα όμως και από τη συμπεριφορά τους πριν φύγω την πρώτη φορά. Με την Εβελίνα δεν είχε γίνει κάτι τρελό. Απλά μπορεί να μας φερόταν άσχημα και για το παραμικρό που θα γινόταν. Μπορεί να αφήναμε ένα πιάτο στο νιπτήρα και να μας φώναζε. Δε φαίνεται αλλά όντως συμβαίνει, και με την Ξανθούλα είχε γίνει ένας μεγάλος τσακωμός» εξήγησε η Άννα στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφός της Kύπριας παίκτριας, Εβελίνας Σκίτσκο (εικόνες)

«Οι περισσότερες κοπέλες είχαμε μπει συνειδητοποιημένες και ξέραμε ότι μας καταγράφουν οι κάμερες οπότε δεν θέλαμε να δείξουμε έναν πολύ κακό εαυτό μπροστά στις κάμερες. Κάποιες το κρύβανε πολύ καλά, ανάμεσα σε αυτές είναι και οι Εβελίνα. Αυτό που έγινε στο χθεσινό επεισόδιο, ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι μπροστά στις κάμερες, δεν ήταν κάτι τρομερό αλλά ήταν κάτι αθροιστικό με όσα συμβαίνουν όλο αυτό το διάστημα. Γενικά είχε ένα υφάκι, μας κοιτούσε τύπου είστε κατώτερες».

Στην αρχή αποκάλυψε με ποια κορίτσια έχει έρθει πιο κοντά λέγοντας «Από τα κορίτσια που έχουν μείνει τώρα στο σπίτι αυτές που ήμουν πιο κοντά είναι η Αμανατίδου, η Καζαριάν και η Έλντα με την οποία ήρθαμε κοντά τη δεύτερη φορά που μπήκαμε στο σπίτι. Στην αρχή δεν κάναμε τόσο παρέα, έτυχε να βγούμε μια μέρα πριν ξαναμπούμε στο παιχνίδι και ήρθαμε πιο κοντά».

Μάλιστα αναφορικά με την δήλωση της Έλντας για την ερώτηση που της έκανε η Εύη σχετικά με τους followers είπε:

«Όλες οι κοπέλες, παρόλο που δεν το παραδέχονταν και κατηγορούσαν την Αμανατίδου, όλες ενδιαφέρονταν για το instagram. Είναι λογικό απλά δεν μου άρεσε που είχανε πέσει πάνω στην Άννα και την κατηγορούσαν ότι την ενδιαφέρει μόνο αυτό ενώ όλες το κάνανε».

Ενώ για το ποια θέλει η ίδια να δει νικήτρια ανέφερε την Ειρήνη Καζαριάν αποκαλύπτοντας και μια υπόσχεση που τους έχει δώσει «Για μένα, το έχω ξαναπεί άλλωστε πολλές φορές, αυτή που θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι και θα ήθελα κιόλας να είναι νικήτρια είναι η Καζαριάν. Μας είπε πως αν κερδίσει θα πάμε ταξίδι».

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή : Like.com.cy/ peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *