Γωγώ Αλεξανδρινού: «Έχω περάσει κρίση στον γάμο μου…» (βίντεο)

Γωγώ Αλεξανδρινού: «Έχω περάσει κρίση στον γάμο μου…» (βίντεο)

Γωγώ Αλεξανδρινού: «Έχω περάσει κρίση στον γάμο μου…» (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε η Γωγώ Αλεξανδρινού την Πέμπτη το απόγευμα, όπου μίλησε στη Χριστιάνα Αριστοτέλους τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για τα προσωπικά της.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του ΡΙΚ μίλησε για την οικογένειά της και για τον ρόλο της ως μητέρα. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στον γάμο της και να απαντήσει αν έχει περάσει κρίση με τον σύζυγό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γωγώ Αλεξανδρινού: Τι απαντά στα σχόλια περί κομματικής πρόσληψης στο ΡΙΚ

«Άλλαξα σαν άνθρωπος, όταν έγινα μάνα και άλλαξα εντελώς, τον τελευταίο χρόνο. Έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να κάνει δεύτερες σκέψεις και να μην είμαι “φούρνος”, όπως ήμουν παλιά. Τα παιδιά μού έμαθαν την υπομονή, την υπέρβαση και ότι μέσα μας κρύβουμε δυνάμεις που δεν ξέρουμε ότι έχουμε και ότι όταν χρειαστεί τις ανασύρουμε. Έχω πολύ λίγους φίλους αλλά καλούς. Τους έχω σαν αδέρφια.  Δεν έχω πολύ κοινωνική ζωή με τον άντρα μου και φταίω εγώ. Έχω βγει από την φάση του “ξενυχτιού” αλλά ο Χαράλαμπος είναι πιο του γλεντιού, που τον χαλαρώνει από την πίεση της δουλειάς του. Έχουμε περάσει κρίση με τον σύζυγό μου πολύ’ παλιά, τώρα είμαστε πολύ καλά. Έχουμε τις μικρο-εντάσεις μας, αλλά στο τέλος πάμε να μαλώσουμε αλλά γελάμε γιατί ξέρουμε τον λόγο του απέναντι.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *