ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

Bar/CafeΑμμόχωστοςΔημιουργικά κοκτέιλ στο σπίτι από τα αγαπημένα μας μπαρ

Δημιουργικά κοκτέιλ στο σπίτι από τα αγαπημένα μας μπαρ

Αγαπημένα μαγαζιά παρέχουν υπηρεσίες home delivery με ποτά και μπίρες, μέχρι να φτάσει η μέρα που θα μας τα σερβίρουν, ξανά, στην μπάρα.   

Από την Νταϊάνα Αζά

Lost + Found Drinkery
Οι bartenders του  δημοφιλούς μπαρ στην πρωτεύουσα, που βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, δεν άφησαν την ενέργεια και τη δημιουργικότητά τους να πάει χαμένη. «Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ», σκέφτηκαν και έτσι φέρνουν το… βουνό στο σπίτι μας. Τα αγαπημένα μας κοκτέιλ παραδίδονται έξω απ’ την πόρτα, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας. Το μενού, εκτός από τα παλιά κι αγαπημένα ποτά, έχει εμπλουτιστεί και με νέα κοκτέιλ, ανάμεσά τους και μη αλκοολούχα, αλλά και με bar food – dumblings, κορεάτικο κοτόπουλο, tacos και Katsu Sando, δηλαδή σάντουιτς με μαριναρισμένο χοιρινό σε ασιατικά μπαχαρικά. Περιορισμοί δεν υπάρχουν, αφού ακόμα κι αν είσαι μόνος, παραγγέλνεις ένα μόνο ποτό, είτε στο ποτήρι, είτε σε μπουκάλι του ενός ή του μισού λίτρου, που δεν έχει ημερομηνία λήξης και έτσι μπορείς να μπορείς να το καταναλώσεις όποτε γουστάρεις. Μερικά από τα πιο δημοφιλή που προσφέρονται με το ποτήρι είναι το Last Word, το Zombie, το Tommy’s Margarita και το Three of Strong, ενώ σε μπουκάλι του μισού ή του ενός λίτρου μπορείς να παραγγείλεις τα Old Fashioned, Refined Mojito, καθώς και Negroni.
Διαθέσιμη υπηρεσία delivery μέσω Wolt.

Silver Star
Το στέκι μας για after work drinks στο κέντρο της Λευκωσίας, μεταφέρει όλα τα θετικά του vibes στο σπίτι. Τρία από τα πιο αγαπημένα μας κλασικά κοκτέιλ φτιάχνονται με την ίδια μαεστρία και παραδίδονται στο χώρο μας, σε 270ml, που αρκεί για τρία με τέσσερα ποτήρια ή σε 750ml για 10. Το κλασικό Negroni του Silver Star, που παραδίδεται  με τρεις κύβους πάγου, το διαχρονικό Old Fashioned με μπέρμπον, ζάχαρη και τον δικό τους μοναδικό συνδυασμό από αρωματικά συστατικά και το Clarified Pineapple Milk Punch, με ρούμι, μπράντι, εσπεριδοειδή, χυμό ανανά και καρυκεύματα, με το γάλα να προστίθεται και να αφαιρείται στη συνέχεια, αφήνοντας στο ποτήρι ένα διαφανές ποτό με πλούσια γεύση. 
Διαθέσιμη υπηρεσία delivery μέσω Wolt.

 

Old Market St.
Το urban μπαράκι στην Κλεάνθη Καλογερά στη Λάρνακα, που μάς έχει κλέψει την καρδιά µε το ξεχωριστό του στιλ, τα κοκτέιλ και τις µοναδικές του γεύσεις, κάνει comeback εν μέσω καραντίνας με ολοκαίνουριο μενού που φέρει την υπογραφή του γνωστού Κύπριου σεφ Σταύρου Γεωργίου, αλλά και τα ξακουστά του κοκτέιλ, τα οποία προσφέρονται με το ποτήρι ή συσκευασμένα στο μπουκάλι. Tα πιο διάσημα είναι το Skaliotis με βότκα, μαστίχα, πράσινο μήλο, ανανά, λεμόνι και τζίντζερ, το Red Smurf με αρωματισμένο τζιν, amaro Montenegro, berries, γκρέιπφρουτ και bitters εσπεριδοειδών, το Pineapple Express με ρούμι, sherbet ανανά, μέλι εσπεριδοειδών, λεμόνι και bitters, το Magic Joe με τζιν, μαστίχα, φράουλες και λεμόνι και το Silence με premium τζιν, νερό με άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς, lemograss και tonic.
Διαθέσιμη υπηρεσία delivery κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μέσω του καταστήματος στο 94011011 ή μέσω Wolt και Bolt Food.

 

Μαντάμ
Το urban μπαράκι που μεταμόρφωσε την Πλατεία Ηρώων της Λεμεσού σε ένα μέρος που σφύζει από ζωή, με ενδιαφέρον crowd, ξένη μουσική και εντυπωσιακό μπαρ με industrial στοιχεία, πίσω απ’ το οποίο οι bartenders μεγαλουργούν. Τα φημισμένα του signature cocktails, που μια μέρα θα φτιάχνουν ξανά μπροστά μας με κινήσεις ταχυδακτυλουργικές, πλέον φτάνουν στο σπίτι μας, συσκευασμένα σε μπουκάλια. Το Sabrina, το Mexican Garden, το Papua Paradis και το Mandarin Daquiri είναι μερικά από τα δικά μας αγαπημένα.
Διαθέσιμη υπηρεσία delivery μέσω Wolt.

 

Brew Fellas
Ξέρουν ότι είναι δύσκολο να τη βγάζεις νηφάλιος κάθε βράδυ στο σπίτι. Έτσι, τα αντανακλαστικά τους δούλεψαν αυτόματα, παραδίδοντάς μας τις ιδιαίτερες μπίρες τους, από κάθε γωνιά του πλανήτη, παγωμένες και γεμάτες παρηγοριά. Παρόλο που ακόμα δεν μπορούμε να τις απολαμβάνουμε στην μπάρα ή στα εξωτερικά τους τραπέζια στην καρδιά της παλιάς πόλης, φροντίζουν ώστε να γεμίσουν το ψυγείο μας με προμήθειες για τις δύσκολες μέρες.
Oι παραγγελίες πραγματοποιούνται με μήνυμα στο @brewfellas στο Facebook ή στο τηλέφωνο 22264007.

 

Moondog’s
Έχει καθιερωθεί σαν ένα από τα πιο γνωστά παμπ-εστιατόρια της πρωτεύουσας, για τα επικά φεστιβάλ που διοργανώνει αλλά και τα εντυπωσιακά του burger. Στο πλούσιο μενού του, θα βρεις και μια μεγάλη ποικιλία από μπίρες: Lagers και Pilsners, Dark Lagers, Porters και Stout, Weisse, Trappist, Indian Pale Ales, Pale Ales, Dark Ales, Blond Ales, Amber Ales, μπίρες φρούτων, ginger beers και μηλίτες. Συνδύασέ τις με τα  το θρυλικό Thunderstruck, ένα μπέργκερ-φόρος τιμής στους AC/DC, τα beer nachos με λιωμένο τυρί και σάλτσα ντομάτας, τα Tex Mex Quesadillas, τα Bourbon BBQ Wings, τις μπριζόλες και τα υπόλοιπα κρεατικά του.
Διαθέσιμη υπηρεσία delivery μέσω της ιστοσελίδας order.moondogs.com.cy

 

Σπριτσερία Ερμού
Το funky all-day μπαράκι της Ερμού μάς σερβίρει στο σπίτι τις δημιουργικές μεσογειακές του γεύσεις συχνά πειραγμένες με ασιατικές νότες και τα πεντανόστιμα, δροσιστικά του κοκτέιλ με ειδίκευση στα spritz, όπως μαρτυρά και το όνομά του. Εκτός από τις 20 επιλογές από spritz και τις 27 από gin and tonics, στο μενού θα βρεις και τα signature cocktails, που φτιάχνονται χωρίς καθόλου προσθήκη ζάχαρης. Το Chili Berry περιέχει βότκα, λικέρ madpan chili, αρωματικό tonic water και βερμούτ, ενώ το Blueberry Margarita είναι μια ενδιαφέρουσα και μοντέρνα εκδοχή του μεξικανικού ποτού με τεκίλα και το Japanese Brew τζιν, sake, πράσινο τσάι, matcha και limoncello. Εξαιρετική επιλογή και το πειραγμένο Blondy Mary, με νερό ντομάτας και σος teriyaki.
Διαθέσιμη υπηρεσία delivery μέσω Wolt.

 

 

Alchemy Bar
Η εταιρία που ανεβάζει συνεχώς τον πήχη στους χώρους εστίασης της Λεμεσού, μπήκε στο delivery παιχνίδι με ευκολία, διαθέτοντας τα προϊόντα της στους καταναλωτές, που πλέον βρίσκονται στο σπίτι ή στο γραφείο. Ανάμεσά τους οι καφέδες, τα super power lattes, οι φρέσκοι χυμοί, τα power shots, τα υγιεινά μπολ, ta energy bars, τα muffins και τις ιταλικές του πίτσες. Από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα αλκοολούχα ποτά της πλούσιας κάβας του, με πολλές επιλογές από τζιν, με τα οποία μπορείς να φτιάξεις το δικό σου gin and tonic στο σπίτι, αλλά και τα ready to drink cocktails σε μπουκάλια, όπως το Barrel Aged Negroni, to Cold Brew Espresso Martini και το Old Fashioned σε 70cl, τα οποία προσφέρονται και σε πακέτο, με μικρότερα μπουκάλια των 25cl, ιδανικά για 7 δόσεις.
Διαθέσιμη υπηρεσία delivery μέσω Bolt Food.

 

 

Dolce Café, Radisson Blu Hotel
Το ατμοσφαιρικό Dolce Cafe του Radisson Blu Hotel, στη Λάρνακα, κάνει πλέον πακέτο τα σπιτικά κρουασάν του,  τα γλυκά του, τις επιλογές για brunch (μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το Choco Tower με τρία αφράτα pancakes, Nutella, λευκή σοκολάτα, μπισκότο και φράουλες), αλλά και τα κοκτέιλ του. Εκτός από την κλασική Margarita, το Cosmopolitan και το Bellini, προσφέρεται και το Paloma, το Negroni, το Hugo και το Kir Royale με σαμπάνια και creme de clasic.
Διαθέσιμη υπηρεσία delivery μέσω Foody.

 

The Blue Pine Bar Restaurant
Το The Blue Pine Bar/Restaurant στη Λάρνακα εκτός πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, όπως burgers, steak, κρεατικά σχάρας, σαλάτες και επιδόρπια, μας παραδίδει στο χώρο μας και τα ποτά του: Τα πιο φημισμένα κοκτέιλ του κόσμου, όπως τα Long Island Ice Tea, Porn Star, Cuba Libre, Mojito, Margarita και Old Fashioned, αλλά και έξι signature. Εμείς σου συστήνουμε το Frozen Passion Punch, με ρούμι, passion fruit, λικέρ μπανάνας, χυμό ανανά και πορτοκαλιού και το Blueberry Lake με βότκα, λικέρ blueberry και χυμό λεμονιού.
Διαθέσιμη υπηρεσία delivery μέσω Foody, Wolt και Bolt Food.

Περιοδικό “Go”, τεύχος 148.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS