Bar/CafeΛεμεσόςThe Big Scoop: Ανάσες δροσιάς για το καλοκαίρι

The Big Scoop: Ανάσες δροσιάς για το καλοκαίρι

Ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο, ο κόσμος ξεχύνεται στις παραλίες κι εμείς, παίρνουμε ανάσες δροσιάς στα αγαπημένα μας ζαχαροπλαστεία και τζελαταρίες.

Από την Νταϊάνα Αζά

Anita Gelato
Με καταστήματα σε Βαρκελώνη, Σίντνεϊ, Νέα Υόρκη και Πουέρτο Ρίκο, το διάσημο gelato προσγειώθηκε και στη χώρα μας, προσφέροντας τα μοναδικά του προϊόντα σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων και στις κομψές συσκευασίες, που έχουν κατακλύσει τα social media. Τα πάντα είναι σπιτικά και χειροποίητα, φτιαγμένα με άριστες πρώτες ύλες και ολόφρεσκα συστατικά, με ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κομμάτια premium σοκολάτας, φρούτα, μπισκότα και πολύχρωμες μαρμελάδες, με περισσότερες από 150 γεύσεις και εκδοχές. Ανάμεσά τους το Loacker Hazelnut Waffers, το Tiramisu and Hazelnut Mousse, το White Chocolate and Strawberries,  καθώς και το δημοφιλές Chocolate Almonds and Caramel με γεύση καραμέλας και ολόκληρα κομμάτια αμυγδάλου.
Σαριπόλου 66, Λεμεσός, 25315656.

Annita1

Annita

New York Sweets
Εκεί θα βρεις τα καλύτερα παγωτίνια στο νησί, με γεύσεις όπως κεράσι, μπισκοτίνο με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας, cheesecake με φράουλα, αμύγδαλο ή φυστίκι και γιαούρτι με ρόδι. Πέρα όμως από τις μικροσκοπικές δημιουργίες, μπορείς να συνδυάσεις και τις υπόλοιπες γεύσεις σε κύπελλο ή σε χωνάκι, με τη δική μας αγαπημένη να παραμένει εδώ και χρόνια η μαύρη σοκολάτα με πορτοκάλι.
Νίκης 3Γ, Λευκωσία, 22493737. Μακαρίου 116Α, Λεμεσός 25368506, 25311716, Γρίβα Διγενή 47, Λάρνακα, 24627770, Ελευθέριου Βενιζέλου 56, Πάφος, 26944855.

Gelamo
Το υψηλής ποιότητας σπιτικό παγωτό της, που προσφέρεται σε δεκάδες εμπνευσμένες εκδοχές, δροσίζει εδώ και χρόνια τόσο τους ντόπιους όσο και τους τουρίστες που βρίσκονται στην περιοχή του λιμανιού. Μη φύγεις από την πόλη αν δεν δοκιμάσεις τις θεϊκές βάφλες και τις κρέπες με φρέσκα φρούτα, κρέμα σαντιγί και σιρόπι, όπως είναι το Strawberry Cheesecake Heaven, με τυρί-κρέμα, μπισκότα digestive biscuits, μαρμελάδα φράουλας, ζάχαρη άχνη και φράουλες, το Duo Chocolate με πραλίνα φουντουκιού, μαύρη σοκολάτα και φράουλες και το Apple Cinnamon, με κανέλα, καστανή ζάχαρη, μήλα, σος καραμέλας και ζάχαρη, τα οποία θα συνδυάσεις με το παγωτό της επιλογής σου.
Αποστόλου Παύλου 114, Λιμάνι, Κάτω Πάφος, 26933769.

Uluwatu
Στολισμένα με βρώσιμα λουλούδια, όπως βιολέτες και μπιγκόνιες, φύλλα χρυσού ή και ολόκληρα φρούτα, σε ξυλάκι ή χωνάκι, τα παγωτάείναι τόσο ευφάνταστα όσο και νόστιμα, φτιαγμένα και με πολλή αγάπη, αγνά υλικά και οργανικής ποιότητας γάλα. Αγαπημένες γεύσεις είναι το cheesecake espresso, η nutella, η καραμέλα και σοκολάτα, αλλά και το mango and strawberry sorbet.
Ανεξαρτησίας 10, Λεμεσός, 25222191.

Gelato Mio
Η παγωταρία της Λεμεσού ξεχώρισε από την πρώτη μέρα λειτουργίας της γι’ αυτό το κάτι διαφορετικό που κατάφερε να προσφέρει στους πελάτες της: τις παραδοσιακές κυπριακές γεύσεις που συμπυκνώνονται σε ένα χωνάκι μαζί με όλες τις παιδικές μας αναμνήσεις. Ανάμεσά τους η δημοφιλής γεύση Φαρίν Λακτέ, το Παστελάκι, η Παττίχα με Χαλούμι, το Μαχαλεπί και το Γαλακτομπούρεκο. Στο μενού, που εμπλουτίζεται συνεχώς ανάλογα με την εποχικότητα των προϊόντων, θα εντοπίσεις επίσης και τις γεύσεις Γάλα βλάχας, Λιβανέζικο κανταΐφι, Marshmallow, Προφιτερόλ, Bueno White, Morning Coffee, παγωτό με φρέσκο χυμό ροδιού, καθώς και άλλες πολλές γεύσεις sorbet.
Ανοικοδομήσεως 26, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός. Σπύρου Αραούζου 21Α, Παλιό Λιμάνι, 25001365.

Gelato Venice

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS