Bar/CafeΛεμεσόςΑgno zero waste grocery

Αgno zero waste grocery

Από την Νταϊάνα Αζά

Το agno zero waste grocery, το πρώτο κατάστημα μηδενικών απορριμμάτων στη Λεμεσό άνοιξε επίσημα για το κοινό. Εκεί θα βρεις ανάμεσα σε άλλα, μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων, όπως παστά φρούτα, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, ξηροί καρποί, βότανα, ποικιλίες τσαγιών και μπαχαρικά και όλα σε προσιτές τιμές, ακριβώς επειδή δεν είναι συσκευασμένα.

Aero Wastexxxx

Οι καταναλωτές μπορούν να φέρουν τα δικά τους δοχεία ή να προμηθευτούν τις ανακυκλώσιμες χάρτινες σακούλες που προσφέρονται στο κατάστημα. Με αυτόν τον τρόπο, παράγονται λιγότερα απορρίμματα όσο εξοικονομούνται και χρήματα. Από τις βασικότερες αρχές των ιδρυτών του agno grocery, είναι η στήριξη ηθικών εφοδιαστικών αλυσίδων.

Zero Waste2

Πολλά από τα τρόφιμα, βιολογικά και μη, που πωλούνται στο agno grocery προέρχονται από ντόπιους παραγωγούς και προμηθευτές, ενώ κανένα από τα προϊόντα του καταστήματος δεν είναι γενετικά τροποποιημένο. Προτεραιότητα είναι να παρέχει μια βιώσιμη εναλλακτική στα καθημερινά ψώνια και να μειώσει τον όγκο των απορριμμάτων ανά νοικοκυριό.

Zero Waste1

Αυτό που έχει σημασία δεν είναι μια ζωή 100% μηδενικών απορριμμάτων, αφού αυτό είναι σχεδόν ανέφικτο, αλλά να κάνει ο καθένας ό,τι μπορεί και με όποια μέσα διαθέτει.  Γλάδστωνος 59, Λεμεσός, 25255048.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS