ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

Bar/CafeΠάφοςCaffè Nero: Το νέο σημείο συνάντησης στην Πάφο

Caffè Nero: Το νέο σημείο συνάντησης στην Πάφο

Τα Caffè Nero με ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα σερβίρουν αυθεντικό Ιταλικό καφέ στην περιοχή Δικαστηρίων στην Πάφο, οδός Γρήγορη Αυξέντιου & Χαράλαμπου Μούσκου 20.

Άνοιξε τις πόρτες του στις 13/06/2020, προσφέροντας ποιοτικό καφέ από το βραβευμένο χαρμάνι των Caffè Nero, φρεσκοψημένα φαγητά από το a la carte μενού του, deli σάντουιτς, γλυκά και άλλα σνακ.

Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια φιλόξενη ατμόσφαιρα και να γίνει το νέο σημείο συνάντησης στην Πάφο, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Το κατάλληλο σημείο για να ξεκινήσεις τη μέρα σου πίνοντας τον αγαπημένο σου καφέ και επιλέγοντας ένα από τα ζεστά σνακ, να χαλαρώσεις για λίγο από την δουλειά απολαμβάνοντας νόστιμο φαγητό, καθώς και για ευχάριστες απογευματινές στιγμές με φίλους. Μοναδικό και ξεχωριστό του χαρακτηριστικό το “mezzanine” πάνω από το μπαρ, ιδανικό για επαγγελματικές συναντήσεις και μελέτη.

Διαθέτει επίσης εσωτερικό παιδότοπο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Μάθε περισσότερα για το μενού και τη φιλοσοφία των Caffè Nero στην ιστοσελίδα του www.caffenero.com.cy ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS