GOING OUTCinemaΗ ταινία «Firestarter» (Πύρινη Οργή) κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες

Η ταινία «Firestarter» (Πύρινη Οργή) κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες

Πρωταγωνιστούν:  Ryan Kiera Armstrong, Zac Efron, Sydney Lemmon, Michael Greyeyes, Kurtwood Smith, Gloria Reuben, Gavin Maclver-Wright.
Σκηνοθεσία: Keith Thomas

Η βασισμένη στο αριστούργημα του Στίβεν Κινγκ ταινία Firestarter (Πύρινη Οργή) κάνει πρεμιέρα σήμερα στους κινηματοφράφους.

Firestarter1

Για περισσότερο από δέκα χρόνια οι γονείς της, ο Άντι και η Βίκυ, ζουν μια διαρκή καταδίωξη, απελπισμένοι να κρύψουν την κόρη τους, Τσάρλι, από μια σκιώδη ομοσπονδιακή υπηρεσία που θέλει να εκμεταλλευτεί το πρωτοφανές χάρισμά της για τη δημιουργία πυρκαγιάς σαν χρήση όπλου μαζικής καταστροφής.

 Ο Άντι έχει διδάξει την Τσάρλι διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εκτονώνει τη δύναμή της, η οποία προκαλείται από θυμό ή από πόνο. Αλλά καθώς η Τσάρλι γίνεται 11 ετών, ο έλεγχος της φωτιάς γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη υπόθεση.

 Ύστερα από ένα περιστατικό που αποκαλύπτει την τοποθεσία που κρύβεται η οικογένεια, ένας μυστηριώδης πράκτορας αναλαμβάνει την αποστολή να κυνηγήσει την οικογένεια και να παγιδεύσει την Τσάρλι μία για πάντα. Η Τσάρλι όμως έχει διαφορετικά σχέδια…

Παραλειπόμενα

  • Δεύτερη ανάγνωση του έργου του Stephen King από το 1980, μετά το cult Εξουσία Πυρός του 1984. Πρωταγωνίστρια σε εκείνο ήταν η μικρούλα τότε Drew Barrymore.
  • Το 2017, η Universal Pictures και η Blumhouse Productions ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός νέου Firestarter, με τον Akiva Goldsman ως σκηνοθέτη. Τον επόμενο χρόνο, η θέση του σκηνοθέτη πήγε στον γερμανό Fatih Akin, κάτι που άλλαξε οριστικά στα τέλη του 2019, με τον Keith Thomas ως τελική επιλογή για το πόστο.

Από σήμερα στους κινηματογράφους:

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,

RIO PREMIER (THE MALL OF NICOSIA)

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.

ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

Firestarter

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS