ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTCinemaΟι Μέρες Βρετανικού Κινηματογράφου τιμούν τον Σων Κόνερι

Οι Μέρες Βρετανικού Κινηματογράφου τιμούν τον Σων Κόνερι

Μετά από ένα αναγκαστικό διάλειμμα λόγω κορωνοϊού, οι Μέρες Βρετανικού Κινηματογράφου επιστρέφουν φέτος, τιμώντας τον μεγάλο Σων Κόνερι, τον διάσημο Σκωτσέζο και, για πολλούς, κορυφαίο Τζέιμς Μποντ, προβάλλοντας τρεις από τις πιο σπουδαίες ταινίες του στη μεγάλη οθόνη.

Η Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία, σε συνεργασία με το British Council και τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου, σας προσκαλούν στις Μέρες Βρετανικού Κινηματογράφου, στο Σινεμά Πάνθεον στη Λευκωσία, όπου θα προβληθούν οι εξής ταινίες:

Σάββατο 19 Μαρτίου – The Untouchables (1987): Η κλασική γκανγκστερική ταινία του Μπράιαν ντε Πάλμα κυκλοφόρησε πριν 35 χρόνια. Για τον ρόλο του ως Τζιμ Μαλόουν, ο Κόνερι απέσπασε βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου στα Όσκαρ το 19788. Οι μουσικόφιλοι θα θυμούνται την ταινία όχι μόνο για τις εξαιρετικές ερμηνείες αλλά και για τη μουσική από τον μαέστρο Ένιο Μορικόνε!

Κυριακή 20 Μαρτίου – Finding Forrester (2000): Ο Γκους βαν Σαντ σκηνοθετεί αυτή την ταινία στην οποία ο Κόνερι υποδύεται τον Γουίλιαμ Φόρεστερ, έναν συγγραφέα βραβευμένο με Πούλιτζερ. Ο Φόρεστερ αναλαμβάνει να καθοδηγήσει ένα νεαρό μαθητή από το Μπρονξ, καλλιεργώντας τις συγγραφικές του δεξιότητες, όταν αυτός κερδίζει υποτροφία σε ένα ιδιωτικό σχολείο.

ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Όλες οι προβολές αρχίζουν στις 20:00 και η προσκόμιση SafePass είναι απαραίτητη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS