GOING OUTCinemaPuss in boots: The last wish: Μια νέα ιστορία από τα παραμύθια...

Puss in boots: The last wish: Μια νέα ιστορία από τα παραμύθια του Shrek

(Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία)

Από την 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

Πρωταγωνιστούν: Antonio Banderas, Salma Hayek, Harvey Guillen, Florence Pugh, John Mulaney, Wagner Moura, Olivia Colman, Rey Winstone, Samson Kayo
Σκηνοθέτης: Joel Crawford, Januel Mercado

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Ο τολμηρός ληστής Παπουτσωμένος Γάτος ανακαλύπτει πως το πάθος του για κίνδυνο και η αδιαφορία του για την ασφάλεια έχουν επιπτώσεις. Ο Παπουτσωμένος έχει σπαταλήσει τις έξι από τις επτά ζωές του, αν και ο ίδιος είχε πάψει να τις μετράει εδώ και καιρό. Η επιθυμία να ξανακερδίσει τις χαμένες ζωές του οδηγεί τον Γάτο στη σπουδαιότερη περιπέτεια του.

Puss

Ξεκινάει λοιπόν ένα επικό ταξίδι στο Μαύρο Δάσος για να βρει το μυθικό Αστέρι των Ευχών και να αποκαταστήσει τις χαμένες ζωές του. Όμως, με μόνο μία ζωή να του απομένει, ο Παπουτσωμένος αναγκάζεται να ταπεινωθεί και να ζητήσει τη βοήθεια της πρώην συντρόφου και νυν νέμεση του, της μαγευτικής Κίτι.

Puss1111

 Στην προσπάθειά τους, ο Γάτος και η Κίτι θα έχουν τη βοήθεια -τόσα ήξεραν…- από ένα φλύαρο, αμείλικτα χαρούμενο κοπρόσκυλο, τον Πέρο. Μαζί, η τριάδα των ηρώων θα πρέπει να καταφέρει να ξεγλιστρήσει από τη Χρυσομαλλούσα και τις Τρεις Αρκούδες, τον ‘Big’ Τζακ Χόρνερ, και τον Κακό Λύκο, τον τρομακτικό κυνηγό επικηρυγμένων.

Pussaaaa

Παραλειπόμενα

  • Τεχνική: Computer-animated (ψηφιακό)
  • Το 2012, ο Guillermo del Toro, ως εκτελεστής παραγωγής, είχε μιλήσει για την ύπαρξη κάποιων δοκιμαστικών σεναρίων για ένα σίκουελ, με τον σκηνοθέτη Chris Miller να δηλώνει έτοιμος να πάει τον Γάτο σε εξωτικά μέρη. Το 2014, ο Antonio Banderas αποκάλυψε ότι είχε ξεκινήσει ο σχεδιασμός, ενώ το φιλμ με τίτλο Puss in Boots 2: Nine Lives & 40 Thieves αναμένονταν τότε για το 2018. Την επόμενη χρονιά, όμως, η DreamWorks Animation έβγαλε από τον προγραμματισμό την ταινία, ως μέρος μιας νέας πολιτικής που δεν άφηνε πάνω από 2 παραγωγές του στούντιο μέσα στην ίδια χρονιά. Το 2015, και πάλι ο Banderas δήλωνε ότι ο σχεδιασμός ήταν σε επανεκκίνηση, αλλά κι ότι ο Σρεκ θα εμφανίζονταν στην ταινία. Ήρθε το 2018, και ο Chris Meledandri ανέλαβε εκτελεστής παραγωγής τόσο για αυτό όσο και για το πέμπτο Σρεκ. Τον Φεβρουάριο του 2019 επιβεβαιώθηκε οριστικά η παραγωγή, αλλά με σκηνοθέτη τον Bob Persichetti. Τέλος, το 2001 προτιμήθηκε ο Joel Crawford για τη σκηνοθεσία, λόγω της δουλειάς του στο Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή.
  • Όπως συνέβη και με τα Κακά Παιδιά, πάλι της DreamWorks, κι εδώ κεντρική πηγή έμπνευσης για το σχέδιο αποτέλεσε το Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν.

Pusszzz

Μουσικά Παραλειπόμενα

  • Αρχικά είχε ανακοινωθεί ο John Debney για τη μουσική.
  • Τρία είναι τα αυθεντικά τραγούδια του φιλμ: η Karol G ερμηνεύει το La Vida es Una, ο Antonio Bandreas το Fearless Hero, και η Gaby Moreno το Por Que Te Vas.

 

Κύριες Διακρίσεις

Υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS