GOING OUTCinemaShe Said: Η ταινία για το κίνημα #MeToo και το σκάνδαλο Weinstein...

She Said: Η ταινία για το κίνημα #MeToo και το σκάνδαλο Weinstein στις αίθουσες

Δυο δημοσιογράφοι των New York Times πετυχαίνουν μαζί να φέρουν στο φως μια από τις πιο σημαντικές αποκαλύψεις αυτής της γενιάς: ένα ρεπορτάζ που γέννησε το κίνημα του #Metoo και που έσπασε δεκαετίες σιωπής γύρω από το θέμα της σεξουαλικής επίθεσης στο Χόλιγουντ, αλλάζοντας μια για πάντα την αμερικανική κουλτούρα. 

Πρωταγωνιστούν: Carey Mulligan, Zoe Kazan, Patricia Clarkson, Andre Braugher, Jennifer Ehle, Samantha Morton, Ashley Judd, Sean Cullen, Angela Yeoh, Tom Pelphrey
Σκηνοθέτης: Maria Schrader

Από τις 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

She Said

Παραλειπόμενα

  • Πρώτη αμερικανική αλλά και αγγλόφωνη σκηνοθετική δουλειά για τη γερμανίδα Maria Schrader.
  • Έναν χρόνο πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο των Jodi Kantor και Megan Twohey, οι Annapurna Pictures και η Plan B Entertainment του Brad Pitt απέκτησαν τα δικαιώματα για την κινηματογραφική του μεταφορά. Αρωγός στάθηκε η Universal Pictures, που το 2021 ανήγγειλε την ταινία, προχωρώντας γρήγορα τον σχεδιασμό της.

She Said2

  • Το 2022, αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ ότι η οικονομική συμμετοχή του Brad Pitt δεν ήταν διόλου τυχαία, μια και τύχαινε να γνώριζε για τις ανομολόγητες πράξεις του Harvey Weinstein ήδη από το 1996 και μέσω της τότε κοπέλας του, Gwyneth Paltrow, αλλά και ακολούθως της Angelina Jolie. Παρόλα αυτά, δεν είχε σταματήσει να συνεργάζεται με τους αδελφούς Weinstein.
  • Οι δικηγόροι του Harvey Weinstein προσπάθησαν να αλλάξουν την ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης του πελάτη τους, δικαιολογούμενοι ότι συνέπιπτε με την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, και κάτι τέτοιο θα ζημίωνε τον κατηγορούμενο. Η πρόταση τους όμως δεν έγινε δεκτή από τη δικαστή.
  • She Said1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS