ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTCinemaSmile: Μόλις το δεις, είναι ήδη αργά;

Smile: Μόλις το δεις, είναι ήδη αργά;

Πρωταγωνιστούν:  Sosie Bacon, Kyle Gallner, Caitlin Stasey, Jessie T. Usher, Kal Penn, Robin Weigert, Rob Morgan, Judy Reyes, Dora Kiss
Σκηνοθέτης: Parket Finn

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.

Smile Fp 05r2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
Μεγάλου μήκους ντεμπούτο για τον Parker Finn, που ανανεώνει εδώ -μετά από ανάθεση της Paramount Pictures- τη μικρού μήκους ταινία του του 2020, Laura Hasn’t Slept (βραβευμένο στο φεστιβάλ SXSW). Εκεί η Caitlin Stasey ήταν η πρωταγωνίστρια.
Αρχικά ανακοινώθηκε το 2021 ως Something’s Wrong with Rose.
Πριν βγει το 2λεπτο trailer, κυκλοφόρησε στις αίθουσες που παίζονταν το Top Gun: Maverick και το Crimes of the Future ένα teaser 30 δευτερολέπτων. Αυτό δεν εμφανίστηκε πουθενά online.
Ο πρόεδρος της Paramount Pictures δήλωσε πως η ταινία προορίζονταν για το Paramount+, αλλά άλλαξαν γνώμη όταν είδαν τις θετικές αντιδράσεις του κοινού στις δοκιμαστικές προβολές.

Στους κινηματογράφους:
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
RIO PREMIER (THE MALL OF NICOSIA)
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

Smileff 97

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS