ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTCinemaThe black phone (Νεκρό Τηλέφωνο)

The black phone (Νεκρό Τηλέφωνο)

Πρωταγωνιστούν: Mason Thames, Ethan Hawke, Madeleine McGraw, Jeremy Davies, James Ransone, J. Gaven Wilde
Σκηνοθέτης: Scott Derrickson

Αυτή την χρονιά… μόνο τα όνειρα της μπορούν να σταματήσουν τους εφιάλτες του.

Προάστια του Κολοράντο, δεκαετία του 1970. Ο Φίνεϊ, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο 13χρονο αγόρι, απάγεται από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα κλειδωμένο υπόγειο όπου οι κραυγές δεν ακούγονται πουθενά.

Cinema

Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο στον τοίχο αρχίζει να χτυπά, ο Φίνεϊ ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου. Οι νεκροί όμως θέλουν να βεβαιωθούν ότι αυτό που τους συνέβη δεν θα συμβεί και στον μικρό ήρωα…

Το τηλέφωνο είναι νεκρό. Και χτυπάει.

Ο σκηνοθέτης Σκοτ Ντέρικσον επιστρέφει στο σινεμά του τρόμου που τον ανέδειξε και συνεργάζεται ξανά με το κορυφαίο στούντιο παραγωγής του είδους, την Blumhouse, με ένα καινούριο θρίλερ.
Με πρωταγωνιστή τον τέσσερις φορές υποψήφιο για Oscar®, Ίθαν Χοκ στον πιο τρομακτικό ρόλο της καριέρας του και με τον Τζέισον Τέιμς στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο, το Νεκρό Τηλέφωνο έρχεται σε παραγωγή, σκηνοθεσία και σενάριο του Σκοτ Ντέρικσον, τον δημιουργό των ταινιών «Sinister», «Ο Εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ» και «Doctor Strange» της Marvel.

Cinema1

Από τις 23 IOYNIOY στους κινηματογράφους

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,

RIO PREMIER (THE MALL OF NICOSIA)

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.

ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

Παραλειπόμενα

• Ο Scott Derrickson αποφάσισε να αναλάβει τη σκηνοθεσία, ως αποτέλεσμα της αποχώρησης του από το πρώτο σίκουελ του Doctor Strange, κάτι που προήλθε από δημιουργικές διαφορές που είχε με τη Marvel. Σε αυτό βοήθησε η παρουσία του C. Robert Cargill στο σενάριο, όντας συχνός συνεργάτης του Derrickson. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης είχε ζητήσει εξαρχής από τον φίλο του σεναριογράφο να προσπαθήσει να καθυστερήσει την παραγωγή, ώστε να την αναλάμβανε εκείνος.

• Πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση για τον νεαρό πρωταγωνιστή Mason Thames, έχοντας όμως ήδη εμπειρία από τηλεόραση.

• Όταν εμφανίστηκε η πρώτη αφίσα της ταινίας, η μάσκα του Ethan Hawke μπήκε σε παραλληλισμό με τον Lon Chaney από το βωβό Μετά τα Μεσάνυχτα (London After Midnight) του 1927.

Cinema3

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS