ΕκδηλώσειςEVENTS10 Years+ Haze Celebration with Lost Frequencies

10 Years+ Haze Celebration with Lost Frequencies

Μετά από 2 χρόνια αναμονής και συνεχόμενων αναβολών λόγω των παγκόσμιων περιοριστικών μέτρων, η Haze Team είναι έτοιμη να γιορτάσει τα 10+ χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο με super guest star τον Lost Frequencies!  

Ο Βέλγος DJ και producer Felix De Laet, γνωστός ανά το παγκόσμιο ως Lost Frequencies, Νο. 25 DJ το 2021 στον κόσμο βάση του DJ Mag, έρχεται στην Κύπρο την Κυριακή 14 Αυγούστου στο NAVA Seaside για να γιορτάσει με όλους τους Hazers του νησιού, 10+ χρόνια συνεχόμενης επιτυχημένης παρουσίας στον τομέα των events!

Ο Lost Frequencies , τράβηξε για πρώτη φορά την προσοχή του κοινού το 2014 με την τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία “Are You With Me”, η οποία καθόρισε την μουσική του ταυτότητα μέχρι και σήμερα, electro-house με ποπ φωνητικά, ήχοι που συνδέονται άμεσα με τα μουσικά ακούσματα στα αγαπημένα Haze events! Η πιο πρόσφατη επιτυχία του, “Where Are You Now”, έχει ανέβει στο παγκόσμιο top 50 στο Spotify ενώ ο ίδιος είναι από τους βασικούς DJs που εμφανίζονται στο main stage του Tomorrowland!

Lf

Ένα τέτοιο μεγάλο όνομα, παγκόσμιας εμβέλειας, είναι το δώρο που θέλαμε να κάνουμε στους Hazers για τα 10+ χρόνια παρουσίας μας στην Κύπρο, δήλωσαν οι founders της Haze στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του KISS FM που είναι ο χορηγός επικοινωνίας του event!

Το event θα ξεκινήσει στις 21:00 με όλους τους resident DJs της Haze να μοιράζονται την εντυπωσιακή σκηνή που θα ετοιμαστεί στο NAVA Seaside!  Giorgio A, Iacovos Hadji, Andrew P και African Stevenson θα προετοιμάσουν το έδαφος για να υποδεχτούν τον Lost Frequencies!

Η Haze Team, πιστή στη φιλοσοφία του “Quality Matters”, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στο απαιτητικό της κοινό. Φορέστε λοιπόν το “NaughtyCa” outfit σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα αξέχαστο #HazExperience! Το event στηρίζει το Ιταλικό brand “TBD Eyewear”.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις αποταθείτε στον maitre της Haze Team, Αντρέα Χριστοδουλίδη στα τηλέφωνα 99 306254 – 99 092932 ή στο τηλεφωνικό κέντρο του NAVA Seaside στο 22777744 ή επισκεφθείτε επισκεφθείτε τα επίσημα social media της Haze σε Facebook & Instagram.

https://www.facebook.com/haze.teamcy/

https://www.instagram.com/hazeteam/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS