GOING OUTΕκδηλώσεις«Ανοιξιάτικη Γιορτή» Ιδρύματος Αγίου Στεφάνου

«Ανοιξιάτικη Γιορτή» Ιδρύματος Αγίου Στεφάνου

Το Σαββατοκύριακο 20-21 Μαΐου 2023 το Ίδρυμα Άγιος Στέφανος διοργανώνει και φέτος την «Ανοιξιάτικη Γιορτή». Η εκδήλωση τελεί  υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας και θα πραγματοποιηθεί στους κήπους του Αγίου Στεφάνου.

Η «Ανοιξιάτικη Γιορτή» περιλαμβάνει διαδραστικά παιχνίδια, πολλές δραστηριότητες, δωρεάν βιωματικά εργαστήρια, χαρακτικής, αγγειοπλαστικής και χειροτεχνίες. Για πρώτη φορά οι μικροί μας φίλοι θα περιηγηθούν στο ψηφιακό πλανητάριο με τους αστροξεναγούς και θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με μαθήματα ρομποτικής και να μάθουν σκάκι. Κατά τη διάρκεια της γιορτής η αγαπημένη μαγείρισσα της καρδιάς μας Χρύσω Λέφου θα ετοιμάζει νόστιμες, κυπριακές συνταγές. Παράλληλα θα υπάρχουν street food, live link, καλλιτεχνικές παραστάσεις,  ζωντανή μουσική και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Ο Άγιος Στέφανος στελεχώνεται από καταρτισμένους επαγγελματίες και επιστημονικό προσωπικό, που με αγάπη, συνέπεια και υπευθυνότητα ολοκληρώνουν το έργο και την αποστολή του Ιδρύματος.  Εδώ και 60 χρόνια η δομή  παρέχει  άριστη φροντίδα, ποιοτικές υπηρεσίες και βελτιώνει το επίπεδο ζωής των φιλοξενούμενων. Αποτελεί μια πρότυπη οργανωμένη δομή, με 70 εργαζόμενους, 45 ενοίκους και λειτουργεί ως:

  • Οικοτροφείο
  • Κέντρο Ημέρας
  • Κατοικίες Κοινωνικής Ένταξης
  • Εργοδότηση με Στήριξη (ΑμεΑ)
  • Παραγωγικό Εργαστήρι

Μετά την επιτυχία της περσινής γιορτής και την εντυπωσιακή προσέλευση 3000 επισκεπτών που μας τίμησαν με την παρουσία τους, φιλοδοξούμε και φέτος να χαρίσουμε άπειρες στιγμές χαράς  και γέλιου σε μικρούς και μεγάλους.

Τα μέλη της δομής περιμένουν να σας υποδεχτούν, να σας καλωσορίσουν και να σας κεράσουν .

Είσοδος είναι €2. Παιδιά μέχρι 12 ετών Δωρεάν.

Τα έσοδα της εκδήλωση θα διατεθούν για τις ανάγκες των προγραμμάτων και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Αγίου Στεφάνου.

~ai Cd5f0a38 617f 4cc0 8de7 Ac52458f122e

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS