ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTΕκδηλώσειςΗ Tελετή Απονομής Let’s Do It! Cyprus πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Η Tελετή Απονομής Let’s Do It! Cyprus πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία!

To Let’s Do it! Cyprus, η μεγαλύτερη περιβαλλοντική εκστρατεία στη Κύπρου και ταυτόχρονη εθελοντική δράση στη Κύπρο πραγματοποιήσε με επιτυχία την Τελετή Απονομής Βραβείων για όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και εθελοντές στο «Αμφιθέατρο Cyta» στις 5 Μαίου 2023.

Στην τελετή που ήταν αφιερωμένη στους 20,000 εθελοντές που έλαβαν μέρος κατά την διάρκεια της εβδομάδας καθαρισμού μεταξύ 24-30 Οκτωβρίου 2022 αλλά και καθόλη την υπόλοιπη χρονιά, χαιρέτησαν ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Ξενοφώντος, η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα. Παναγιώτου καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Together Cyprus κ. Σιακαλλής και ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Kύπρου κ. Λαγογιάννης.

Στον χαιρετισμό του ο Υπουργός δήλωσε πως «Με ευαισθητοποιημένους πολίτες και στοχευμένες δράσεις σίγουρα μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Για τον λόγο αυτό, το Υπουργείο μας στοχεύει στη συνέχιση και την ενίσχυση των δράσεων καθαριότητας και στηρίζει κάθε σχετική πρωτοβουλία».

Με την σειρά της, η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα. Παναγιώτου συμπλήρωσε πως «Είναι γεγονός πως παρά τις προσπάθειες, η Κύπρος έχει να διανύσει μεγάλο δρόμο μέχρι οι εκστρατείες καθαρισμού να μην είναι πια απαραίτητες. Αν συνεχίσουμε, όμως, να ρυπαίνουμε και να αντιλαμβανόμαστε τα υλικά που μας περισσεύουν, που χρησιμοποιήσαμε, ως σκουπίδια και όχι ως πρώτες ύλες, ως αντικείμενα που έχουν την δικής τους αξία και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, τότε το  Let’sDo It Cyprus θα εξακολουθεί να μας καλεί να σηκώσουμε τα μανίκια και να μαζέψουμε τα δεκάδες αντικείμενα που σκορπάμε αλόγιστα και απερίσκεπτα. »

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, δόθηκαν τιμητικά βραβεία και πλακέτες σε όλους τους χορηγούς και δημόσιους φορείς που έλαβαν μέρος στο Let’s Do It! Cyprus καθώς και στις επιλεγμένες ομάδες εθελοντών που παρεβρέθηκαν στη βραδιά. Η εκδήλωση έκλεισε με την πρώην Επίτροπο Περιβάλλοντος κα. Ιωάννα Παναγιώτου να δίνει το μύνημα πως “Βιωσιμότητα σημαίνει αιωνιότητα”

To oργανωτικό κομμάτι της Tελετής Βραβείων ανάλαβε το Περιβαλλοντικό και Εθελοντικό Δίκτυο Τοgether Cyprus (Αρ. Εγγραφής 4634) μαζί με την Lidl Κύπρου. Την φιλοξενία του χώρου πρόσφερε η Cyta.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS