ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTΕκδηλώσειςΜε μεγάλη επιτυχία έκλεισε τις πύλες του το 11ο Φεστιβάλ Μπύρας SEPTEMBERFEST

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε τις πύλες του το 11ο Φεστιβάλ Μπύρας SEPTEMBERFEST

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε τις πύλες του το 11ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΥΡΑΣ SEPTEMBERFEST που διεξήχθη από την 1 μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2022 στο Γήπεδο του Πάρκου Ακαδημίας στην Αγλαντζιά από την εταιρεία DISPLAY ART PLC.

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή και επιτυχία του Φεστιβάλ και οι οποίοι είναι:

Ο Μέγας Χορηγός του Septemberfest 2022, η εταιρεία IN2BET που παρουσίασε φέτος το Φεστιβάλ, οι Χορηγοί PRINGLES και ARTION BAKERY DELICATESSEN ESPRESSO BAR, ο Xορηγός Επικοινωνίας ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και τα μέσα του Sfera 96,8 και ACTIVE 107,4, ο Τηλεοπτικός Χορηγός Επικοινωνίας ALPHA Κύπρου και ALFA NEWS LIVE, ο Χορηγός Out of Home Media η εταιρεία ADBOARD, ο Χορηγός Φιλοξενίας ξενοδοχείο SEMELI και ο επίσημος αερομεταφορέα Cyprus Airways.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει επίσης στον Δήμο Αγλαντζιάς και τη Σχολική Εφορεία Αγλαντζιάς που έθεσαν το Φεστιβάλ υπό την αιγίδα και στήριξη τους για ακόμη μια χρονιά καθώς επίσης τη Διοίκηση και μέλη της Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου για τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ και τη σημαντική βοήθεια τους για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του.

Τελειώνοντας οι διοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους επισκέπτες του Φεστιβάλ που το αγκάλιασαν και αυτή την χρονιά με πολλή αγάπη και θέρμη και να τους διαβεβαιώσουν ότι κάθε χρόνο θα αναβαθμίζεται και θα γίνεται καλύτερο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση η οποία προκαταρτικά έχει προγραμματιστεί να γίνει από την 1-7/9/2023.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS