ΕκδηλώσειςΜΟΥΣΙΚΗΗ δημοφιλής ποπ-ροκ ερμηνεύτρια LP για πρώτη φορά στην Κύπρο

Η δημοφιλής ποπ-ροκ ερμηνεύτρια LP για πρώτη φορά στην Κύπρο

Η δημοφιλής ποπ-ροκ ερμηνεύτρια LP και δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας  “Lost On You”  θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Κύπρο, στα πλαίσια  της παγκόσμιας περιοδείας της για την υποστήριξη του νέου  άλμπουμ της «Churches». Η συναυλία  θα πραγματοποιηθεί στο ZANTE Venue, στη Λεμεσό, στις 2 Οκτωβρίου 2022.

Τα εισιτηρία στη Ιστοσελίδα https://mmi.com.cy/lp

Η LP, κατά κόσμο  Laura Pergolizzi, γνώρισε τεράστια αναγνώριση διεθνώς κερδίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων ακροατών σε όλο τον κόσμο, με κάθε τραγούδι της να γίνεται αυτομάτως επιτυχία. Η αισθησιακή και ειλικρινής ερμηνεία της, η σαγηνευτική φωνή και η δυναμική της ενέργεια κάνουν τις ερμηνείες της λαμπερές και αξέχαστες.

Lp Mcowan 11.14.20 5332

«Για μένα, όλοι οι ακροατές μου είναι μια μεγάλη οικογένεια», λέει η LP σε μια συνέντευξή της. «Όταν βλέπεις μάτια που καίνε και συνειδητοποιείς ότι η μουσική σου τα διαπερνά, αυτό είναι ένα απαράμιλλο συναίσθημα, ένα πραγματικό θαύμα. Καταλαβαίνω ότι οι θαυμαστές μου δεν ενδιαφέρονται για το πώς φαίνομαι, πόσο χρονών είμαι ή οτιδήποτε άλλο – το σημαντικό είναι ότι βυθίζονται στα τραγούδια και λαμβάνουν το μήνυμα που τους μεταφέρω. Μας ενώνει η αγάπη».

Lp

Η LP είναι ανεξάρτητη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια στο στυλ «big indie», ενώ  η επιτυχία της  “Lost On You” έφτασε στο νούμερο ένα στα charts σε 17 χώρες και μεταδόθηκε πάνω από ένα δισεκατομμύριο φορές. Στα τέλη του 2021 κυκλοφόρησε έκτο άλμπουμ της «Churches», για την υποστήριξη του οποίου βρίσκεται τώρα σε περιοδεία. Η  LP είναι δημιουργός πολλών επιτυχιών άλλων ερμηνευτών: έχει συνεργαστεί με τις Christina Aguilera, Celine Dion, Mylene Farmer, Cher, Rihanna και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες.

LP
2 Οκτωβρίου 2022
ZANTE Venue

Εισιτήρια στο Ιστοσελίδα MMI.COM.CY

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS