GOING OUTΕκδηλώσειςΌλες οι πληροφορίες για την έκθεση ταξιδιού TRAVEL EXPO CYPRUS 2023 και...

Όλες οι πληροφορίες για την έκθεση ταξιδιού TRAVEL EXPO CYPRUS 2023 και προσφορές & διαγωνισμοί!

Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και ο Όμιλος Εταιρειών Display Art Plc είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη διοργάνωση της Τουριστικής Έκθεσης «TRAVEL EXPO CYPRUS 2023».

Η Έκθεση ΤΑΞΙΔΙ που όλοι γνωρίζετε και έχετε στηρίξει με την συμμετοχή σας για 23 χρόνια τώρα, φέτος αλλάζει, αναβαθμίζεται και σε μια προσπάθεια να καταστεί περιφερειακή, όπου θα προσελκύει όχι μόνο εκθέτες από Ελλάδα και Κύπρο αλλά και από τις γειτονικές χώρες και την Ευρώπη γενικότερα, μετονομάζεται σε TRAVEL EXPO CYPRUS.

Η TRAVEL EXPO CYPRUS 2023 θα λάβει χώρα στις 21 – 23 Απριλίου στους Χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία.

Travel

Η εξειδικευμένη αυτή έκθεση χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που οργανώνονται στην Κύπρο και προσελκύει πάνω από 10,000 επισκέπτες κάθε χρόνο, ενώ αποτελεί και την μόνη τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στη χώρα μας.

Η έκθεση προσφέρει ολόπλευρη πληροφόρηση και ενημέρωση στους ταξιδιώτες που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους στην Κύπρο και το εξωτερικό, καθώς και ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα από τους εκθέτες που συμμετέχουν στην έκθεση μεταξύ των οποίων είναι το Υφυπουργείο Τουρισμού, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, Ταξιδιωτικοί Πράκτορες, Αεροπορικές Εταιρείες, Ξενοδοχεία, Τουριστικά Θέρετρα, Περιφέρειες, Νησιά και Δήμοι της Ελλάδας, Διεθνείς Συμμετοχές και πολλοί άλλοι.

Οι ώρες επισκέψεων στην έκθεση είναι:

21 Απριλίου 2023        16:00-22:00

22 Απριλίου 2023        16:00-22:00

23 Απριλίου 2023        15:00-21:00

Είσοδος: €3,00 / παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα τελέσουν από κοινού ο Υφυπουργός Τουρισμού Κύπρου, κ. Κώστας Κουμής και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, κ. Ιωάννης Παπαμελετίου την Παρασκευή 21 Απριλίου, ώρα 17:00.

 Διοργανωτές: Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου και Display Art Plc

Χορηγοί επικοινωνίας: Περιοδικό Down Town, In-Cyprus.com και Like.com.cy

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ TRAVEL EXPO CYPRUS ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 𝙏𝙍𝘼𝙑𝙀𝙇 𝙀𝙓𝙋𝙊 𝘾𝙔𝙋𝙍𝙐𝙎 21-23/04/2023.

Επισκεφθείτε την Έκθεση TRAVEL EXPO CYPRUS από 21-23 Απριλίου 2023 στους Χώρους της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου, λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς και κερδίστε πλούσια δώρα.

𝙆𝘼𝙎𝙏𝙊𝙍𝙄𝘼: 3 πακέτα τα οποία συμπεριλαμβάνουν διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο – 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό – στα ακόλουθα ξενοδοχεία > Andromeda hotel, Anastassiou hotel, Keletron hotel. Η διαμονή θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από 01/06/2023 έως 20/10/2023 κατόπιν συνεννοήσεως.

𝙏𝙍𝘼𝙑𝙀𝙇𝙊𝙍𝘼𝙈𝘼: 2 αεροπορικά εισιτήρια μετά επιστροφής για Αθήνα.

𝙏𝙐𝙎 𝘼𝙄𝙍𝙒𝘼𝙔𝙎: 3 νικητές από 1 αεροπορικό εισιτήριο σε οποιοδήποτε προορισμό της TUS AIRWAYS.

𝙎𝙀𝙀 𝙔𝙊𝙐 𝙏𝙍𝘼𝙑𝙀𝙇: Ένα ταξιδιωτικό πακέτο για το Sharm El Sheikh. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 28/4.

𝙊𝙍𝙏𝙃𝙊𝘿𝙊𝙓𝙊𝙐 𝙏𝙍𝘼𝙑𝙀𝙇 & 𝙏𝙊𝙐𝙍𝙎: Ένα αεροπορικό εισιτήριο για Μπουρκάς, Βουλγαρία.

ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: Διαγωνισμός τύπου challenge. “Περπατήστε ή τρέξετε στον διάδρομο γυμναστικής, πάρτε δώρο την αναμνηστική μπαντάνα lovecyprus και μπείτε στην κλήρωση για δωρεάν συμμετοχές σε αγώνες τρεξίματος στην Κύπρο”.

𝙎𝙇𝙊𝙑𝘼𝙆𝙄𝘼: κλήρωση για να κερδίσετε καλλυντικά, προϊόντα της ENSANA, Piešťany SPA.

𝙇𝙀𝙏𝙎 𝙂𝙊 𝙏𝙊𝙐𝙍𝙎 𝘽𝙔 𝘼𝙈𝘼𝙏𝙃𝙐𝙎: Ταξιδιωτικό δωροκουπόνι αξίας €50 στα Καλοκαιρινά Προγράμματα της Let’s Go Tours και ο μεγάλος/η τυχερός/ή, θα κερδίσει 2 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια στον προορισμό που επέλεξε!

𝘾𝙊𝙊𝙋 𝙏𝙍𝘼𝙑𝙀𝙇 𝙇𝙏𝘿: Διαγωνισμό για δωρεάν δωρεάν διαμονές σε ξενοδοχεία Κύπρου!!!!!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 𝙏𝙍𝘼𝙑𝙀𝙇 𝙀𝙓𝙋𝙊 𝘾𝙔𝙋𝙍𝙐𝙎 21-23/04/2023.

Επισκεφθείτε την Έκθεση TRAVEL EXPO CYPRUS από 21-23 Απριλίου 2023 στους Χώρους της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου, και επωφεληθείτε από τις προσφορές των Εκθετών μας.

𝙏𝙍𝘼𝙑𝙀𝙇𝙊𝙍𝘼𝙈𝘼: 8% έκπτωση σε διαμονές εντός και εκτός Κύπρου για κρατήσεις κατά την διάρκεια της Έκθεσης

𝙎𝙀𝙀 𝙔𝙊𝙐 𝙏𝙍𝘼𝙑𝙀𝙇: 30 ευρώ έκπτωση ανά άτομο για κρατήσεις για το Sharm El Sheikh μέχρι 30/4

LETS GO TOURS BY AMATHUS: Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, κερδίζουν ταξιδιωτικό δωροκουπόνι αξίας €50 στα Καλοκαιρινά Προγράμματα της Let’s Go Tours

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS