ΕκδηλώσειςΘΕΑΤΡΟ«Αριστοφάνης τόσος δα!» αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΘΟΚ

«Αριστοφάνης τόσος δα!» αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΘΟΚ

Ένα πλούσιο θεατρικά Σαββατοκύριακο προτείνει ο ΘΟΚ, ιδανικό για μικρούς και μεγάλους! Η παραγωγή της ΣΚΗΝΗΣ 018 Αριστοφάνης τόσος δα! των Κώστα Σιλβέστρου και Χριστίνας Αργύρη επιστρέφει από το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 –και κάθε Σάββατο στις 15:30 και Κυριακή στις 10:30– στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ του ΘΟΚ με ανανεωμένη διανομή και την ίδια χαρούμενη διάθεση.

Με φαντασία και ευρηματικότητα, αναπλάθεται μοναδικά ο θαυμαστός και παραμυθένιος κόσμος του αρχαίου κωμωδιογράφου, από τον οποίο δεν απουσιάζει το παιχνίδι, το όνειρο και οι αναφορές στη σημερινή πραγματικότητα.

Αριστοφανικοί ήρωες ζουν μεγάλες και μικρές περιπέτειες, αγωνίζονται, ξεπερνούν εμπόδια, τα παθήματά τους γίνονται μαθήματά μας, ενώ οι παρεξηγήσεις και οι ανατροπές γεννούν ασταμάτητα σπαρταριστές κωμικές καταστάσεις.

Aristofanis

Ο Αριστοφάνης με όχημα το γέλιο μάς διδάσκει πώς να γίνουμε καλύτεροι και πιο ολοκληρωμένοι άνθρωποι και πολίτες.

Η ζωηρή «συμμορία» των συντελεστών της παράστασης ξεδιπλώνει το ταλέντο της, μεταμορφώνεται, ξεφαντώνει με ζωντανή μουσική, χορό και τραγούδι, έτοιμη να μοιραστεί μοναδικές στιγμές γέλιου με τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Παίζουν: Κωνσταντίνος Ανδρονίκου, Πηνελόπη Βασιλείου, Γιώργος Ευαγόρου, Κλείτος Κωμοδίκης, İzel Seylani, Στέλλα Φιλιππίδου, Μαρία Φιλίππου,
Νιόβη Χαραλάμπους

Παραστάσεις Λευκωσία
Θέατρο ΘΟΚ, Κεντρική Σκηνή Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης
Από το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022
και κάθε Σάββατο στις 15:30 και Κυριακή στις 10:30

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS