ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕκδηλώσειςΘΕΑΤΡΟ«Εγώ, η Ελένη Παπαδάκη»: Η ζωή της μεγάλης ηθοποιού από το...

«Εγώ, η Ελένη Παπαδάκη»: Η ζωή της μεγάλης ηθοποιού από το Θέατρο Ανεμώνα

Το θέατρο Ανεμώνα εγκαινιάζει την καινούργια χρονιά 2022 με το βιογραφικό έργο της Ιρένε Μαραντέι “Εγώ, η Ελένη Παπαδάκη”. Το έργο ανεβαίνει σε Σκηνοθεσία Αντρέα Τηλεμάχου, Σκηνικά-Κοστούμια Σόσε Εσκιτζιάν, φωτισμούς Βασίλη Πετεινάρη, video art της Άννας Φωτιάδου και η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022. Οι παραστάσεις θα δίνονται στην έδρα μας στα Λατσιά κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 20:00 και Κυριακή στις 19:00.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Μιχαήλ, Αστέρω Κυπριανού, Γιάννα Λευκάτη, Μαρία Φιακά, Νικόλας Πέτρου, Σταύρος Πατσιάς, Ηλίας Ανδρέου, Τώνης Ιακωβίδης, και ο Μαρίνος Ξενοφώντος. Συμμετέχουν: Χρύσα Συμεού, Χρυστάλλα Γεωργίου, Μιχάλης Ασκός.

To έργο, το οποίο βασίζεται σε  έρευνα της συγγραφέως για τη ζωή και το έργο της μεγαλύτερης Ελληνίδας ηθοποιού του μεσοπολέμου, παρακολουθεί και ταυτίζεται με τον συνεχή αγώνα της Ελένης Παπαδάκη να παραμείνει συνεπής στις αρχές της στωικότητας της παρά την αποθάρρυνση, τον φθόνο και όλο τον ανηλεή πόλεμο που δέχθηκε.

Παραστάσεις: Από 28 Ιανουαρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 20:00 και Κυριακή 19:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS