ΕκδηλώσειςΘΕΑΤΡΟΗ κωμωδία του Σακελλάριου «Ο φίλος μου, ο Λευτεράκης» σε περιοδεία

Η κωμωδία του Σακελλάριου «Ο φίλος μου, ο Λευτεράκης» σε περιοδεία

Η θρυλική κωμωδία του 1963 ζωντανεύει επί σκηνής με πρωταγωνιστές τους Μάριο Δημητρίου, Κούλη Νικολάου, Αστερώ Κυπριανού, Ιωάννα Λαμπροπουλου, Δημήτρη Δημήτριου και Σάββα Μενοίκου GUEST STAR η Σοφία Βογιατζάκη! Χορηγός Επικοινωνίας ο ALPHA Kύπρου!

Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη… επί σκηνής! Γι’ αυτό διαλέξτε παρέα και ετοιμαστείτε να απολαύσετε την αξέχαστη κωμωδία του Αλέκου Σακελλαρίου, «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», σε θεατρική διασκευή Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Οι Μάριος Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου, Αστερώ Κυπριανού, Ιωάννα Λαμπροπουλου, Δημήτρης Δημήτριου και Σάββας Μενοίκου, με guest star την Σοφία Βογιατζάκη, ερμηνεύουν ρόλους που πέρασαν στην ιστορία!

Με απόλυτο σεβασμό στο χιούμορ του αξεπέραστου Σακελλαρίου, οι δύο σεναριογράφοι πρόσθεσαν τη δική τους ματιά στο έργο και δημιούργησαν μία παράσταση για τον έρωτα και τη χαρά της ζωής. Ο «Θόδωρος» για να μπορεί να τσιλιμπουρδίζει με τις κατά καιρούς ερωμένες του έχει «επινοήσει» έναν ανύπαρκτο φίλο από την Πάτρα, τον «Λευτεράκη», που τον χρησιμοποιεί σαν άλλοθι, όταν θέλει να δικαιολογήσει τις απουσίες του στη γυναίκα του «Φωφώ».

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Έτσι λοιπόν όταν μια μέρα εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι ο κατά φαντασίαν φίλος του «Θόδωρου, ο «Λευτεράκης Τσαμπαρδής» με το όνομα, ο «Θόδωρος» δεν πιστεύει στα μάτια του αυτό που βλέπει, εν αντιθέσει βέβαια με τη γυναίκα του που υποδέχεται τον «Λευτεράκη» μετά βαΐων και κλάδων. Η συνέχεια; Ανατρεπτική! Η ίδια του προτείνει να τον φιλοξενήσουν στο σπίτι… με τη ζωή του «Θόδωρου»  να γίνεται κόλαση και τη μία ανατροπή να διαδέχεται την άλλη. Αποτέλεσμα; Οι κωμικές στιγμές και το άφθονο γέλιο να παντρεύουν υπέροχα το παρελθόν με το σήμερα!

Ηθοποιοί: Μάριος Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου, Αστερώ Κυπριανού, Ιωάννα Λαμπροπουλου, Δημήτρης Δημήτριου και Σάββας Μενοίκου με GUEST STAR την Σοφία Βογιατζάκη
Συγγραφέας: Αλέκος Σακελλάριος
Απόδοση κειμένου/Θεατρική Διασκευή: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας
Σκηνοθεσία: Δημοσθένης Παπαδόπουλος

Εισιτήρια: https://shop.tickethour.com/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 99 430733

Παραστάσεις:
1η και – 2 Αυγούστου Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών
3 Αυγούστου Παττιχειο Λάρνακας

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS