ΕστιατόριαΛευκωσίαBean Bar 360: Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες αφίξεις

Bean Bar 360: Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες αφίξεις

Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες αφίξεις των τελευταίων μηνών στη Λεωφόρο Μακαρίου άνοιξε τις πόρτες του ισόγειο του 360, το πιο ψηλό κτίριο της πρωτεύουσας. 

Βάζοντας ένα ακόμη λιθαράκι στην αναβάθμιση της Λευκωσίας, που το τελευταίο διάστημα έχει ανακτήσει τη χαμένη της αίγλη, το Bean υποδέχεται τους πελάτες του με τη γνωστή θετική διάθεση που διακρίνει το brand, σε έναν χώρο έκτασης 400 τ.μ., με εντυπωσιακές ταπετσαρίες να κοσμούν τους τοίχους, γήινα στοιχεία στα έπιπλα και φυτά εσωτερικού χώρου. 

Το δέκατο κατάστημα, που αποτελεί και την ναυαρχίδα της αλυσίδας, πέρα από τα γνωστά χαρμάνια καφέ, τους χυμούς και τα έτοιμα snacks, σερβίρει πρωινό, brunch και μεσημεριανό, ενώ από το απόγευμα και μετά, το ύφος αλλάζει και με μια πιο lounge διάθεση, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ζεστά ή κρύα ροφήματα και κρασί, υπό τους ήχους χαλαρωτικής μουσικής.

Στον ίδιο χώρο, υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης ενός  conference room, ιδανικό για private business lunches και meetings. Η αλυσίδα Bean Bar εγκαινιάστηλε τον Σεπτέμβριο του 2022, μέχρι στιγμής λειτουργούν δέκα καταστήματα (οκτώ εκ των οποίων εντός Υπεραγορών Αλφαμέγα), ενώ τον Αύγουστο λειτούργησε το πρώτο αυτόνομο κατάστημά στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Ανοιχτό από τις 8 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Λεωφόρος Μακαρίου Γ’ 29, Λευκωσία, 22221000.

Dsc8345
Dsc8393
Dsc8409

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS